Cum castigi o excursie in Italia, Spania, Franta sau Grecia ?

 

Cine isi doreste sa castige la un concurs o excursie in strainatate ? Ei bine aflati ca, cei de la magazinele Kaufland au lansat un concurs sub numele de “Descopera mediterana”, iar marele premiu este o calatorie in spatiul mediteranean.

Chiar daca deja perioada vacantelor de vara e pe sfarsite, totusi cine are sansa sa castige un concurs si sa calatoreasca gratis in tarile Italia, Spania, Franta sau Grecia..nu cred ca ar refuza.

Cum se participa la concurs? Cand incepe si pana cand dureaza campania? Conform regulamentului concursul Kaufland a inceput pe 31 august 2016 si tine pana pe 13 septembrie 2016 ora 23.59.59.

La acest concurs pot participa numai persoanele fizice majore care au implinit 18 ani si au domiciliul stabil in Romania.

Etapele pe care trebuie sa le parcurgi pentru a te inscrie la concurs. Concursul este online deci prin intermediul site-urilor www.kaufland.ro sau www.m.kaufland.ro in sectiunea concursului.

 Apoi se completeaza datele de contact gen: Prenume Nume, Adresa completa, cod postal, localitate, judet, data de nastere, telefon, e-mail, cod de secritate si acceptarea conditiilor de participare si acordul de prelucrare a datelor cu caracer personal.

Extragerea la concurs se face pe 14 septembrie 2016. Bafta la castig…sa ne d-ati de veste daca ati castigat ­čÖéVrei să afli despre reducerile de preţ ?

Las─â-mi adresa de e-mail ┼či ├«┼úi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

Produse noi