Tehnologia de ultimă oră. Google Pixel, disponibil la precomandă !

Tehnologia de ultimă oră. Google Pixel, disponibil la precomandă !

 

Tehnologia de ultimă oră. Google Pixel, disponibil la precomandă !

Dacă te pasionează tehnologia, sau dacă vrei doar să fii în trend cu cele mai noi gadgeturi şi tehnologii disponibile de pe piaţă, ai auzit deja, probabil, de cele mai noi telefoane Google Pixel, care, spun dezvoltatorii care le-au creat, vor revoluţiona telefonia mobilă.

Datorită atât capacităţilor sale hardware inovatoare, cât şi designului deosebit, “sleek”, în care fineţii detaliilor li s-a alăturat acurateţea extraordinară promisă a serviciilor integrate,

Telefon mobil Google Pixel 32GB LTE 4g alb
Telefon mobil Google Pixel 32GB LTE 4g alb.
Click pentru detalii şi precomandă !

precum şi cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, 7.1 “Nougat”, fac ca telefoanele Google Pixel să fie cele mai râvnite, cele mai dorite gadgeturi de când s-au inventat smartphone-urile.

Cu tehnologii extraordinare, ca de ex. Cat 11 600/75 (viteză de navigare de până la 75 Mb/s !!!! – mulţi abonaţi de net prin TV cablu, nu au viteza asta în casă !), procesor Quad-core (2×2.15 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo), şi chipset Snapdragon MSM8996, de la Qualcomm, cameră video principală de 12 Megapixeli şi autofocus, şi putere de filmare ultra-high-definition de 2160 de puncte la 30 cadre pe secunda (2160p@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@240fps), Google Pixel promite să fie într-adevăr o clasă de telefoane cu caracteristici greu de întrecut, pentru moment, de concurenţii săi.

 

Poţi vedea detaliile şi specificaţiile fiecărui model disponibil pentru precomandă, şi preţurile, AICI sau prin click pe imagine.

 

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi