Comparator de texte GRATUIT

 

Utilitar pentru comparare text
Utilitar gratuit pentru comparare texte

De când s-a trecut de la vechea platformă 2parale, la platforma nouă numită 2performant, multe lucruri sunt mai greu de înţeles pentru afiliaţi, faţă de cum era în vechea platformă. Cel mai greu de dibuit, după părerea mea, şi a câtorva colegi din afiliere, din câte se vede pe diversele grupuri de pe Facebook, sunt diferenţele dintre vechile condiţii şi noile condiţii de afiliere, când acestea se schimbă.

Doar ieri, de exemplu, am primit 35 de e-mailuri referitoare la modificarea condiţiilor de afiliere la anumiţi advertiseri, şi din păcate, platforma nouă nu e încă pusă la punct, şi trimite atât tot textul vechi, cât şi tot textul nou, în notificare, adică, vechile condiţii de afiliere + noile condiţii de afiliere ale advertiserului respectiv.

Nu e chiar uşor să iei bucată cu bucată fiecare mesaj, să încerci să-ţi dai seama ce anume s-a schimbat şi ce o fi rămas la fel. După o vreme îţi fug ochii şi-o laşi baltă. Dar cum sunt programator, mi-am construit repede o unealtă cu ajutorul căreia pot verifica diferenţele dintre cele două texte mult mai uşor, şi m-am gândit să pun unealta respectivă la dispoziţia celorlalţi “colegi” din diversele comunităţi de afiliere din care fac parte pe facebook şi google plus.

Modul de utilizare este foarte simplu: mergeţi pe pagina uneltei respective. Deschideţi e-mailul primit de la platformă într-un alt tab în browser. Copiaţi partea de mesaj cu condiţiile vechi sau partea de după : “Used to be: Description” şi până la punctul cu care se termină textul condiţiilor vechi, şi lipiţi textul în căsuţa 1 din unealtă.

Copiaţi partea de mesaj cu condiţiile noi, tot aşa, de la “New conditions: Description” şi până la punctul de la sfârşitul textului, şi inseraţi-l în căsuţa a doua. Şi daţi click pe “Verifică diferenţele”. Dacă sunt diferenţe între cele două texte, se vor afişa în ecran, colorat, în funcţie de cum e PARAGRAF CU PARAGRAF, textul eliminat sau lipsă fiind notat cu roşu, cel nou cu verde, iar cel nemodificat, rămâne negru pe alb.

Pentru ştergerea textelor, nu trebuie să reîncărcaţi pagina, daţi doar clic pe butonul “Şterge textele”.

Bine-nţeles, unealta se poate folosi pentru orice alte scopuri de comparare de texte, nu doar pentru mesajele venite din platforma de afiliere.

UTILITARUL SE GĂSEŞTE AICI

Şi dacă credeţi că unealta poate fi utilă şi altora, daţi-le şi lor adresa paginii.

Disclaimer: da, imaginile care apar în partea de sus a utilitarului, sunt şi alea, cu legături de afiliere sau reclame din google display network

 

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *