Recomandări de Halloween

Recomandări de Halloween

sau cadouri care nici nu-s aşa de speriat ca preţ

 

Apă de toaletă Halloween / Jesus del PozoÎn 31 octombrie 2016 se va ţine sărbătoarea Halloweenului. Sărbătoarea ciudată de origine celtică îi comemorase de fapt pe cei trecuţi în nefiinţă, în special pe cei sfinţi, şi se numea Samhain, şi a fost adoptată şi adaptată de creştinătate, şi a devenit “All Hallowˇs eve”, transformată ulterior în Hallow’en iar apoi Halloween.

În lumea modernă de azi însă, este mai mult o sărbătoare plină de distracţie şi voie bună, în care oamenii îşi oferă cadouri, cei mici – şi-n multe ţări, ca S.U.A, şi cei mari – se costumează ciudat, şi se duc din usă-n uşă, ca şi la colindat, doar că în acest caz copii de fapt ameninţă vag cu blesteme spiriteşti, dacă nu li se oferă ce cer.

Apă de toaletă Jesus del Pozo / Halloween pentru bărbaţiDe obicei, locuitorii la a căror uşă bat, le vor oferi cadouri, fursecuri, bomboane sau bani.  (Trick or treat ?)

În comerţ, mulţi comercianţi oferă reduceri substanţiale atât la jocurile pentru copii, cât şi la articolele de înfrumuseţare, de etichetă, de stil, între produsele aflate la mare reducere regăsindu-se de la cele mai bine mirositoare parfumuri şi ape de colonie efectiv numite Halloweeen, genţi de foarte mult bun gust pentru doamne, şi până la ceasuri deosebite, care poartă mărci renumite, pentru domni.

 

Joc pentru Halloween : Tokyo KingŞi o sumedenie mare de alte produse.

În pregătirea pentru cel mai mare eveniment de cumpărături al anului (nu, nu e vorba de Crăciun, ci de Black Friday, care în acest an 2016 se va ţine în perioada 18…23 noiembrie de către marea majoritate a comercianţilor), firmele fac tot posibilul şi cu această ocazie să prindă un număr cât mai mare de clienţi, cu oferte care mai de care.

 

Ceas Casio pentru bărbaţi, la reducere substanţială de preţV-am inserat în imaginile alăturate, doar câteva produse interesante, aflate la reducere substanţială, din oferta unui comerciant online din România, şi vizitând oricare dintre legăturile produselor prezentate aici, veţi putea găsi şi alte articole interesante aflate la reducere.

 

Apa deGeantă de damă Maya Frida la reducere substanţială de preţ toaletă Halloween / Jesus del Pozo,  pentru femei o găsiţi AICI (sau click pe imaginea corespunzătoare). Aceeaşi marcă, acelaşi producător, apă de toaletă pentru bărbaţi, o găsiţi AICI .

Jocul de societate, pretabil pentru copii cu vârste cuprinse între 9 şi 99 de ani, se poate cumpăra de AICI

Ceasul Casio se găseşte AICI. Şi geanta de damă Frida / Maya, de culoare roşu-mac o puteţi cumpăra de AICI.

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *