Tocmai după ce-ţi veni să laşi totul baltă…

 

#Carte de #dezvoltarepersonală din care poţi învăţa cum poţi avea #succes DUPĂ ce ţi-a venit deja o dată să laşi totul baltă. https://xtart.eu/mp/1919.htmlŢi s-a întâmplat vreodată, să-ţi vină să laşi totul baltă ? Momentele alea, în care vezi că degeaba tragi, degeaba te strofoci, ceva-ceva parcă nu e în regulă, şi e ca şi cum îţi pune viaţa “beţe-n roate” ? Ei vezi, au păţit-o şi alţii !

Dar dacă ţi-aş spune de exemplu, că sunt oameni care au devenit extraordinar de cunoscuţi, sau creaţiile lor au repurtat un succes nemaipomenit, tocmai DUPĂ O ASTFEL DE STARE ?

Sunt oameni în lume, care au învăţat cum să întoarcă stările alea de “aşa nu mai merge”, “aşa nu se mai poate”, în momente de cotitură în urma căreia a venit succesul !

E drept, nu peste noapte, ci după ce-au făcut câteva mici schimbări în mentalitatea lor proprie, sau în comportamentul şi viziunea celor conduşi de ei.

Vrei să afli cine sunt aceşti oameni extraordinari ? Vrei să afli care sunt acele “mici secrete” care îţi vor permite să faci schimbările necesare în viaţă, care-ţi vor permite să transformi o stare de letargie, într-un punct de cotitură pentru a ajunge la succes ?

Nimic mai simplu ! Cumperi, citeşti, şi aplici sfaturile lui Charles Duhigg din cartea sa intitulată “Mai inteligent, mai repede, mai bine !”.  În această carte, autorul analizează şi prezintă cazurile unor personaje astăzi faimoase (de ex. realizatorii filmului Frozen), care au trecut prin momente extraordinar de grele, dar au găsit modalităţi de a se reorganiza, şi de a face totul mai… altfel. O carte de dezvoltare personală care nu trebuie să lipsească din biblioteca personală !

Se poate cumpăra DE AICI sau prin click pe imaginea cărţii.

 

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *