Cum sa vezi filme cu Televizorul tau nou, ca la Cinema ?

Cum sa vezi filme cu Televizorul tau nou, ca la Cinema ?

 

Vreti sa te uiti la un film bun la Tv in propria casa, dar rezolutia sa fie de calitate exceptionala ?

Visezi sa ai senzatia ca esti la cinema si  filmul se se vada super??… Acum ai aceasta sansa practic, tu stai lejer si relaxat la tine in casa si vizionezi emisiunile preferate in confortul caminului tau si te uiti la un televizor ultra modern. Pentru asta ai nevoie de un Tv care are 4K Ultra HD.


Investia te costa putin mai mult, dar merita, mai ales cand vrei sa te bucuri de atmosfera filmelor si emisiunilor de la Tv intr-o calitate perfecta. Culorile sunt clare, vii, perfecte, miscarea se vede instant in mii de culori ca la cinema.

Azi it prezentam Televizoarele cu 4K Ultra HD.

Ce inseamna ca televizorul are ultra HD 4K ?? In descrierea Tv scrie ca Rezolutia Utra HD defineste capacitatile TV, si anume rezolutia este de 4 ori mai mare decat rezoluta Tv Full HD.  Imaginea are o claritate perfecta si detalii profunde, chiar daca te uiti la Tv indeaproape.

Televizor LED Smart LG, 123 cm,  49UF6807, 4K Ultra HD comanda de aici
Televizor LED Smart LG, 123 cm,
 49UF6807, 4K Ultra HD
comanda de aici

4 K Upscaler imbunatateste detaliile transmisiunilor, filmelor, evenimentele sportive  (fotbal -meci, inot, tenis, handbal, baschet, patinaj, etc) imaginea este excelenta.

Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49UF6807, 4K Ultra HD

Televizorul este Ultra Slim -adica foarte subtire,  se integreaza perfect in decor in camera cu mobila moderna. Sunetul este Ultra Sounde – calitate exceptionala care te invaluie din toate directiile. Este usor de utilizat.

Contine Launcher -, hub de divertisment Smart Share, accesare instant de continut aflat pe device-uri inteligente (gadgeturi -iphone, tableta, smartphone) si poti vedea totul  pe ecranul televizorului.

Pachetul contine Magic Remote. Controlul televizorului va fi la fel de usor ca folosirea unui mouse. Contine HEVC care permite rularea visierelor video 4K la 60 de cadre pe secunda, imaginile si miscare fiind redata clar la televizorul ultra slim.

LED TV LG 60UF850V 152 cm il poti cumpara de aici
LED TV LG 60UF850V 152 cm
il poti cumpara
de aici

Cat costa televizorele moderne cu 4K Ultra HD ? Si de unde il pot cumpara ? Se gasesc undeva mai ieftin, cu reducere ?
Preturile difera in functie de model.
De exemplu
Televizorul Led Smart LG 123 cm, 49UF6807, cu 4K Utra HD are un pret de 2516 lei. Are deja reducere aplicata. Il poti cumpara online de exemplu de la acest site

Cu caracteristici similare dar cu dimensiuni uriase este LED TV LG 60UF850V.

Este cu 4K in rezolutia de (3840×2169), Smart TV cu WEBOS (Miracast, WIFI incorporat), 3D, DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, USB, HDMI, SCART, RS-232C, si are inclusi ochelari 2x3D F3102EA. Marimea ecranului este 60″ – adica 152 cm.

 Cat costa ? Pretul acestui televizor este in jur 6544 lei. A avut o reducere de 200 lei.

Se poate comanda online direct de la acest site cu televioare, calculatoare, telefoane, tablete si laptopuri.

Cine are deja televizore din astea noi ? Va place eficienta lor ? Merita banii ? Ce parere aveti ?

Scrieti-va parerile aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, pe pagina de FB asociata blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca sunt impotriva firmei sau serviciilor prezentate in articolele noastre, si chiar daca au ceva de zis impotriva celor enuntate de noi in articole. Asteptam comentariile cititorilor cu interes !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care serviciile prezentate pot fi contractate direct. Este posibil, ca in urma incheierii unei tranzactii comerciale, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *