Iata unde vor fi reduceri masive de Black Friday 2016! -telefoane, tablete, laptop-uri, camere foto etc

 

Cand incepe Black Friday in 2016 ? Probabil ati vazut deja peste ca se apropie perioada reducerilor masive- zis Black Friday sau Vinerea Neagra, cand multi isi planifica sa isi cumpere ceva de valoare, dar daca se poate sa fie mai ieftin.

Evenimentul Black Friday va fi in ziua de 18 noiembrie 2016, cade intr-o zi de vineri si in multe magazine si shopuri online aceasta promotie se va aplica si in weekend-ul respectiv (19 si 20 noiembrie 2016).
Daca va intereseaza sa cumparati electrocasnice, televizoare, frigirere, camere video, calculatoare, smartphone-uri cu preturi reduse, deja puteti verifica site-urile unde vreti sa va luati ceva fain.
Iata cateva site-uri care participa la evenimentul BF2016 -care incepe pe 18.11.2016 incepand cu orele 00.00

EMAG – cel mai mare magazin online ce incorporeaza sute de produse in urmatoarele categorii de produse: articole pentru Copii si jucarii, IT si Mobile, pentru acasa, Foto, Video, Optica, Carti, Muzica, Filme, Ingrijire Personala si Sanatate, Calatorii, Vacante, Auto, Moto, Scutere, Fashion, articole pentru birou, sportive, alimentrare, etc. Poti accesa sites-ul lor direct de aici.

Citgrup -specializat pe calculatoare, laptop, workstation, servere, tablete, monitoare, imprimante, UPS, sisteme POS, licente software, componente pentru calculatoare si servere. Poti vedea oferta lor si reducerile aplicate de black friday 2016 aici

Quickmobile – specializati pe produse IT, Mobile, foto, video, optica, auto, moto, scutere, cadouri, pentru acasa, ingrijire personala si sanatate, gadgeturi de ultima generatie. Poti cumpara de aici produsele lor la promotie.

Utok – au la promotie televizoare, tablete, smartphones si accesorii – telefoane mobile rezistente la socuri si la apa. Accesati de aici site-ul lor pentru promotiile acordate.

Vonino -specializati pe tablete si smartphone-uri 4G si 3G, tablete WI-FI, tablete Windows, Smartphone 3G si smartphone 4G. Ofera reduceri de pana la 70% la produse cu ocazia perioadei de Black Friday 2016. Poti prinde oferta lor direct de la acest link.

Voi ce vreti sa va cumparati de black friday si de unde ? Scrieti-va parerile aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, pe pagina de FB asociata blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca sunt impotriva firmei sau serviciilor prezentate in articolele noastre, si chiar daca au ceva de zis impotriva celor enuntate de noi in articole. Asteptam comentariile cititorilor cu interes !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care serviciile prezentate pot fi contractate direct. Este posibil, ca in urma incheierii unei tranzactii comerciale, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse noi