Ceainice  din portelan cu -30% reducere de Black Friday

Ceainice din portelan cu -30% reducere de Black Friday

 

Cu ocazia zilei de Black Friday am descoperit un site specializat pe ceaiuri si cafea care ofera reducere de -30% la produsele din cafea si la seturi de ceainic cu ceasca.

Va prezentam modelele propuse, poate va plac sa le cumparati cadou pentru voi si persoanele dragi:
Set ceainic Carmen – setul contine o ceaincul, ceasca si farfurioara. Este un set viu colorat , accesoriu frumos in care se poate prepara ceaiul prin infuzare. Setul este din portelan si este pictat manual.

Cumpara de aici ceainicul Carmen
Cumpara de aici ceainicul Carmen

Ceainic ideal pentru un cadou frumos care cu siguranta va inveseli persoana care serveste ceaiul din acest set.

Se poate spala in masina de spalat vase.  Ceasca are capacitate de 0.22l, ceainicul 0.35l Cat costa si unde il pot cumpara ?

Pretul este in jur de 64 de lei. Are deja o reducere de pret aplicata de -30%. Il puteti comanda online direct de la acest link.

Ceainic Colibri -viu colorat in culoarea galbena si reprezinta un desen cu pasarea Colibri.

Aceasta pasare este o minune a naturii, vestita in numeroase legende si se spune ca este purtatoare de noroc.

Cumpara de aici ceainicul Colibri
Cumpara de aici ceainicul Colibri

 Ceainicul este pictat manual. Ideal pentru a fi oferit cadou unei persoane care adora ceaiul. Setul contine 3 piese si este din portelan. Capacitatea este 0.4l.

Ce pret are? Cu cat este mai ieftin ? Pretul initial era de 84 lei. Se aplica reducerea de -30% de Black friday.
Acum costa 58 de lei. Il poti comanda online direct de la acest magazin online.

Ceainic din portelan Jade – este un set de ceainic cu ceasca pentru ceai. Culoarea acestui set aminteste de cea a pietrelor de jad (Jade).

Setul este dintr-un portelan de cea mai buna calitate, ideal pentru prepararea unei doze de ceai pe care o puteti savura relaxati in decursul unei zile.

Cumpara de aici ceainicul Jade
Cumpara de aici ceainicul Jade

Cat costa ? Unde se vinde ? Pretul este de 117 lei. Se poate cumpara online direct de la acest magazin online de ceai, cafea si cadouri.

  Ati cumparat deja aceste seturi de ceainice ?   V-au placut modelele alese ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *