Set pentru servirea ceaiului -model interesant

 

Indiferent de perioada anului, daca vreti sa faceti un cadou frumos unei persoane care obisnuieste sa bea ceai des, atunci merita sa va aducem in atentie acest set.

 Este un set de servire pentru ceai Zora. Contine un ceainic si 4 boluri cu design special.

Este din portelan. Il recomandam pentru cei care vor sa ofere un cadou deosebit impresionant. Setul ceainicului are culoarea rosu aprins. Setul este perfect pentru a servi ceaiului impreuna cu prietenii.

Cumpara acest ceainic rosu cu boluri speciale
Set pentru ceai ideal
pentru un cadou impresionant

Capacitatea ceainicului este de 0.7litri iar bolurile au 0.1l.(4 bucati)

Cat costa si de unde se poate comanda ? Intregul set are pretul de aproximativ 115 lei.

 Se poate cumpara online direct de la acest magazin online specializat pe ceaiuri, cafele si cadouri.

Va place setul prezentat? Este un set de ceai cu model mai special care atrage privirile si creaza o atmosfera de sarbatoare in momentul savurarii ceaiului.

  Ati cumparat deja aceste seturi de ceainice ?   V-au placut modelele alese ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *