Nu aştepta să-ţi bată Moş Crăciun la uşă, ia-ţi bradul de acum !

 

Cumpără BRAD de Crăciun, cu 30% reducere şi livrare GRATUITĂCrăciunul va fi aici, mai repede decât suntem tentaţi să credem, şi de fapt, dacă stai şi te gândeşti, n-ar strica să ai bradul în casă chiar de Moş Nicolae deja 🙂

Copiii iubesc atmosfera creată de brad, cei mici de obicei intuiesc că după ce apare bradul, şi cadourile tre’ să fie pe-aproape. Şi dacă stai să-ţi iei bradul când Crăciunul bate deja la uşă, sunt şanse să stai mult în trafic, să te cerţi şi cu comercianţii şi cu alţi cumpărători, ca să te pricopseşti cu cel mai frumos brad din târg. Nu ? Cam aşa se întâmplă, în multe cazuri, dacă ne-amintim cum e de obicei atmosfera la piaţă, la comercianţii de brazi.

Ei vezi, acum ai posibilitatea să cumperi un brad online, de pe acum, cu 30% reducere, şi e şi brad la ghiveci ! Adică, e brad natural, viu, şi după ce trec sărbătorile, se poate replanta frumos, şi în marea majoritate a cazurilor, va prinde rădăcini şi va rămâne vie.

În plus, furnizorul recomandat de noi, îţi va livra bradul GRATIS, la locuinţa ta, sau la locaţia indicată de tine, începând cu 5 decembrie. Ai scăpat de cozile de la piaţă, ai scăpat de grija transportului, de traficul nebun din preajma sărbătorilor, de livrarea, se ocupă comerciantul !

Fă deci, decizia înţeleaptă, şi comandă acum, un brad la ghiveci. Să ne trimiţi o poză, la anu’ care vine, unde ai plantat-o 🙂

 

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *