Primeşti un produs GRATUIT la orice pachet promo

 

Cadou Masterline garantatUnul din comercianţii online de cosmetice şi produse speciale de igienă orală pentru adulţi şi copii, derulează o campanie promoţională cu produse GRATUITE la orice coş de cumpărături, în perioada 4 noiembrie – 20 noiembrie 2016.

Poţi primit gratuit, o doză de ulei de argan, baobab şi in sau un săpun solid Baby Coccole pentru bebeluşi, în funcţie de pachetul promoţional pe care îl vei comanda.

Produsele sunt de calitate excepţională, unele se adresează unor nevoi foarte speciale, cum sunt de exemplu produsele de igienă orală PresiDent pentru implanturi dentare şi ortodonţie, acestea fiind unice pe piaţă.

Gama de articole care se adresează tinerelor mămici, cu produse ca pasta calmantă pentru pielea bebeluşului, împotriva iritaţiilor cauzate de scutece, sunt special concepute pentru nevoile reale ale mămicilor, şi cu maximă grijă pentru bebeluşi.

Şi toate articolele vândute pe site, sunt de cea mai bună calitate, de la branduri recunoscute ca MasterLine, PresiDent, şi BabyCoccole.

Prinde oferta promoţională AICI sau prin click pe imaginea alăturată.

 

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *