Imunitate deosebită şi energie de viaţă ca în tinereţe, cu suplimentele B!tonic

 

Iarna e încă în toi, şi din câte se pare, ne putem aştepta la câteva săptămâni geroase. Organismul nostru are nevoie de tot ajutorul ce i-l putem oferi, pentru a combate răceala, virozele respiratorii, starea generală de epuizare, şi în principiu toate greutăţile iernii.

Sănătate şi vitalitate ca în tinereţe, cu suplimentele B!tonic

Putem trece prin iarna cea mai grea, fără să fim atinşi de bolile specifice sezonului, ba mai mult, ne putem bucura de zăpadă, şi de iarnă, dacă ne îmbunătăţim tonusul imunitar, cu ajutorul unor produse deosebite.

Suplimentele alimentare B!tonic au fost create special pentru a permite celor ce le consumă, să se bucure din plin de o viaţă activă, fie vorba de viaţă de birou, sau de viaţă sportivă. Printre produsele B!tonic, se găsesc suplimente atât pentru cei ce stă mult la calculator, la birou, şi au nevoie de stimulare intelectuală, cât şi pentru cei care sunt afară la snowboarding, patinaj, schi, sau alte sporturi de iarnă.

Am testat, din produsele B!tonic, doar 3 produse, şi le recomandăm cu încredere, pentru că la doar 1 lună de zile de utilizare, starea generală a sănătăţii ni s-a îmbunătăţit, ne simţim zi de zi cu mintea ageră, şi în formă fizică excelentă.

Amândoi (editorii blogului, F/37, B/45) suntem persoane active, sportive, petrecem foarte mult timp şi sub cerul liber, cu activităţi outdoor, dar petrecem destul timp şi cu activităţi intelectuale, în faţa calculatorului, şi putem confirma că aceste produse chiar funcţionează.

Imaginea suplimentului alimentar Golden Oils de la B!tonic
Supliment alimentar Golden Oils de la B!tonic – creşte ageritatea minţii, ajută inima şi ochii să funcţioneze bine, reduce nivelul “colesterolului rău” din organism

Pentru a creşte performanţa creierului, şi pentru o minte ageră, dar şi pentru a creşte anduranţa inimii în condiţiile crescute de efort (îmbrăcăminte groasă, aer rece, condiţii de deplasare mai grele, vânt, etc.) recomandăm Golden Oils.

Capsulele astea gelatinoase, conţin acizi graşi esenţiali care îmbunătăţesc memoria, reduc nivelul “colesterolului rău” în sânge, şi ajută la reglarea unor procese metabolice, ca de exemplu funcţionare corectă a inimii, a ochilor, şi a sistemului respirator.

RedEnergy - supliment alimentar de la B!tonic cu zece minerale şi vitamina C
RedEnergy – supliment alimentar de la B!tonic cu zece minerale şi vitamina C

Pentru o energie şi chef de acţiune, chef de viaţă inepuizabil, recomandăm suplimentul RedEnergy. Nu e glumă, astea chiar te energizează pentru întreaga zi, indiferent că depui efort mental, sau te duci la schi. Efectiv simţi că pur şi simplu ai energie ca la douăzeci de ani (pentru noi, cei care am trecut de mult de 40… e ceva). Şi energia asta, senzaţia asta de prospeţime, se menţine pe durata întregii zile. Atenţie ! Nu le consumaţi seara târziu, că nu o să puteţi adormi ! Luaţi din RedEnergy spre seară, doar în cazul în care aveţi de condus toată noaptea, învăţaţi pentru examene, sau… aveţi alte motive pentru a rămâne treji 🙂

Capsulele RedEnergy conţin 10 minerale, şi vitamina C, şi garantează aportul de substanţe esenţiale necesare organismului pentru o funcţionare optimă la nivel celular.

Orange Imun - supliment alimentar de la B!tonic
Orange Imun – supliment alimentar de la B!tonic. Combate răceala, gripa, şi alte afecţiuni specifice sezonului rece. Puternic modulator al sistemului imunitar uman

Iar pentru a combate răceala, gripa, şi a ajuta organismul în combaterea tuturor bolilor şi afecţiunilor care se răspândesc mai ales în această perioadă a anului, şi mai ales pe cale respiratorie, vă recomandăm sincer, suplimentul numit OrangeImun. Orange Imun este cel mai puternic supliment pentru întărirea sistemului imunitar din câte am văzut pînă acum, cantitatea de vitamina C în extrasul de acerolă din compoziţia sa, este cea mai mare dintre toate sursele cunoscute.

În plus, conţine şi extras de ghimbir, şi picolinat de Zinc, ambele substanţe fiind foarte puternic modulatoare ale sistemului imunitar uman. Şi conţine şi inulină, datorită căreia combate inclusiv flatulenţa. Deci… e un supliment deosebit de util !

Aţi folosit deja aceste produse ? Sau alte produse B!tonic ? Ce părere aveţi despre ele ? Aşteptăm cu interes comentariile cititorilor în căsuţa de comentarii de sub articole.

 

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *