Distruge documentele confidenţiale, evită scurgerile de informaţii !

Distruge documentele confidenţiale, evită scurgerile de informaţii !

Ai nevoie la firma ta de distrugătoare de acte şi hârtii pe care sunt date confidenţiale ? Pentru a putea sta cu sufletul liniştit că informaţiile de pe hârtiile care se aruncă la coş, nu ajung în mâna cuiva neavizat,  există o soluţie foarte ingenioasă de a distruge documentele rapid şi silenţios.

Nu tre’ să fii James Bond, sau cine ştie ce spion, ca să ai nevoie de un distrugător de documente. Este pur şi simplu o practică business absolut normală, să distrugi documentele de care nu mai ai nevoie, dar care pot conţine informaţii confidenţiale, de strategii de business sau de altă natură, fiscală, contabilă, sau financiară, pe care nu vrei să le vadă şi alţii. Nu ştii niciodată ce vânează concurenţa ta. S-ar putea să vâneze tocmai foaia aia pe care ai aruncat-o la coşul de gunoi, cu previziunile tale financiare din următorul semestru. Prin urmare, nu-l arunca la coşul de gunoi. Foloseşte distrugătoare de documente !

Fie că lucrezi la un birou de avocatură sau notariat, şi trebuie să păstrezi confidenţialitatea datelor de pe materialele tipărite, însuşi datorită specificului activităţii tale, sau lucrezi în arhivare, contabilitate, medicină, comerţ cu amănuntul, în management, sau marketing, sau intr-un spatiu unde sunt sute şi zeci de hârtii printate, care ulterior folosirii lor se aruncă, cel mai bun aparat de birou pe care-l poţi deţine, este un distrugător de hârtie.


Pe piaţa din România au apărut de câţiva ani distrugătoare care mai de care mai performante, unele mai rapide, altele mai lente, cu capacitate de distrugere mică, mare, silenţioase, pentru medii în care distrugerea documentelor trebuie făcută în linişte, sau cu diverse caracteristici specifice câteunui mediu de afaceri.

Una dintre firmele care se adresează în primul rând clienţilor Corporate (mai bine zis, se adresează în primul rând mediului de afaceri), are o gamă bogată de distrugătoare de documente care pot îndeplini şi cele mai exigente necesităţi de acest gen.

Preţurile variază, desigur, şi în funcţie de specificul distrugătorului, şi pot fi de la doar sub 200 de lei, adresate mediului IMM, şi până la zeci de mii, în cazul aparatelor adresate mediului corporate, sau mediilor în care documentele tipărite pot reprezenta secrete de stat. Găseşti lista completă a distrugătoarelor AICI sau prin click pe imaginea alăturată.

Tu foloseşti distrugătoare de documente în afacerea ta sau la locul de muncă ? Ce părere ai, sunt instrumente utile, necesare, sau sunt inutile ? La locul tău de muncă sunt deja distrugătoare de documente ?

Aşteptăm cu interes comentariile mai mult sau mai puţin obiective, în căsuţa de comentarii de sub articol !

1 Comment

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *