Tratamente naturiste Parkinson, maladia neurodegenerativă.

 

Maladia Parkinson (Parkinson’s disease) este o boală neurodegenerativă a sistemului nervos central (SNC) care atacă în primul rând funcţiile motoare.

Este o maladie care se instaurează treptat, în timp, şi dacă primele simptome ca mici tremururi în mână sau în picioare, în muşchii care susţin capul, sau umerii, pot părea banale, în timp, din nefericire, boala poate deveni insuportabilă, atacând treptat tot mai multe funcţii motorii ale organismului, precum şi procesele cognitive (gândirea logică şi orientarea spaţio-temporală), şi poate instaura inclusiv demenţa în fazele avansate.

Cauzele bolii încă nu sunt pe deplin cunoscute, însă, se crede că ţine atât de factori ereditari, cât şi de factori de mediu social şi mediu fizic în care persoanele afectate trăiesc. Persoanele în a căror familie s-au semnalat deja cazuri cu boala Parkinson, sunt mai susceptibile de a contracta boala.

De asemenea, persoanele expuse la anumite pesticide, factori de mediu dăunători ca fumul de ţigară ca fumat secundar (inhalezi fumul de ţigară al altuia, dar tu nu fumezi !), gudronul, aerul murdar, apa murdară, anumite metale grele, mediul zgomotos, şi persoanele care au avut leziuni craniale (şi-au lovit capul mai tare, pe parcursul vieţii, simplist spus), sunt mai susceptibile la contractarea bolii Parkinson.

Datorită modului de instalare a bolii (moartea celulelor “substantia nigra” dopaminergice din creier), se crede de asemenea, că persoanele expuse la medii în care cearta şi lipsa respectului faţă de valorile umane de bază, sunt frecvente, apariţia Parkinsonului în membrii unei astfel de grupări sau societăţi, are probabilitate mai mare.

Tratarea completă în momentul de faţă, cu medicina aleopată (medicamentele fabricate de marile concerne farmaceutice, numite şi “Big Pharma”), NU ESTE POSIBILĂ. Toate medicamentele cunoscute la ora actuală, sunt doar pentru ameliorarea situaţiei persoanelor afectate, şi ascunderea sau reducerea frecvenţei simptomelor.

Conform unor rapoarte publicate pe Wikipedia, şi anumite situri de specialitate, în 2013, la nivel mondial, erau înregistrate 53.000.000 (53 milioane) de persoane afectate de Parkinson, şi s-au înregistrat peste 100.000 de morţi datorate acestei boli.

Prognosticul de viaţă a persoanelor afectate de Parkinson, este de la 7 şi pînă la 14 ani, de la diagnostic. Categoria de vârstă cea mai afectată este cea a persoanelor trecute de 60 de ani. Bărbaţii sunt afectaţi într-o mai mare măsură decât femeile.

PREVENIREA este foarte, foarte importantă. Mişcarea, ieşirile în aer liber, activităţile recreative inteligente, CONSUMAREA DE HRANĂ potrivită, hrănitoare, consumarea de SUPLIMENTE NATURISTE care suplimentează organismului vitaminele, mineralele, oligoelementele necesare pentru o funcţionare optimă, toate pot reduce enorm riscul apariţiei bolii.

Odată trecuţi de “vârsta mijlocie” (în principiu, de vârsta de 40 de ani), este foarte, foarte important să alocăm o atenţie sporită sănătăţii fizice şi mentale, şi spirituale proprii. Trebuie să participăm la activităţi paşnice, creative, fizice, să facem exerciţii, să dansăm, să ne hrănim privirea şi auzul cu lucruri plăcute (apus de soare, răsărit de soare, natură, lucruri frumoase), să facem lucruri care ne fac să ne simţim bine, şi să hrănim corpul cu tot ce are nevoie, pentru că astfel, vom preveni în mare măsură, nu doar Parkinson, ci şi o sumedenie de alte boli care se pot instaura odată cu înaintarea în vârstă.

Şi ca lista să fie completă, am adunat aici mai jos, câteva produse naturiste, deosebite, care pot asista persoanele afectate de Parkinson, şi familiile lor, în a trăi o viaţă mai bună, mai împlinită. Puterea plantelor, şi Antioxivita. Cel mai puternic antioxidant de pe piaţăputerea produselor din extrase de plante, este ENORMĂ. Aceste 12 produse, prezentate mai jos, pot reduce riscul apariţiei maladiei Parkinson, şi pot reda – simplist spus – speranţa de viaţă, şi o viaţă mai bună, persoanelor deja afectate.

Antioxivita. Este un produs inovativ – cel mai puternic antioxidant natural de pe piaţă, extras din seminţe, pieliţe si rahis de struguri. Oferă protecţie pentru persoanele afectate de Parkinson, răceli, şi viroze, şi persoanelor afectate de boli de ochi degenerative.Telom-R. Antidepresiv, îmbunătăţeşte funcţiile creierului

Protejează împotriva radicalilor liberi, reduce riscul apariţiei cancerului de colon şi protejează împotriva unui mare număr de afecţiuni. Oferă protecţie hepatică, şi este recomandat şi persoanelor care au suferit accidente vasculare.

Telom-R 120cps DVR PHARM – are efect antidepresiv și îmbunătățește funcțiile creierului, prevenind și având un efect adjuvant important în maladia Parkinson și Alzheimer, scleroză multiplă, demență, accidente vasculare cerebrale, creşte imunitatea, regenerează şi rejuvenează organismul.

Afa Stem Complex. Regenerează celulele stem adulte. Adjuvant într-un număr mare de afecţiuni.Afa Stem Complex (60cps+30cps Promo) de la HERBAGETICA, Conform studiilor științifice recunoscute internațional, se utilizează ca adjuvant în deficienţe imunitare, pentru refacerea rapidă după traumatisme, după intervenţii chirurgicale, după tratamente invazive, boli canceroase, leucemie, radioterapie şi chimioterapie, şi adjuvant în maladiile Alzheimer şi Parkinson. Stimulează producţia de celule stem adulte. Protejează integritatea şi funcţionarea normală a celulelor neuronale.

 

Glutathione Reduced. Recomandat în afecţiuni degenerative, imunitate scăzută, degenerescenţă maculară.GLUTATHIONE REDUCED (60CPS, JARROW FORMULAS) recomandat şi pentru
oboseală cronica, fibromialgie, deficit de atenţie si hiperactivitate, bolile Parkinson, Alzheimer, SLA, scleroză multiplă, schizofrenie, dischinezie tardivă, leziuni şi embolii cerebrale, ateroscleroză, boli cardiovasculare, sindromul de ischemie-reperfuzie, degenerescenţă maculară, cataractă, stări casectice (stare generală proastă, care se manifestă prin tulburarea funcţiilor organismului, scădere marcantă în greutate, şi alte simptome).

Turmeric 3X – 60cps DVR PHARM — Recomandat în diverse afecțiuni ale sistemului nervos, ca scleroza multiplă, maladia Parkinson, demența vasculară (Demenţa vasculară este o formă de demenţă cauzată de scăderea drastică a influxului de sânge în creier, şi este cea mai des întâlnită formă de demenţă, după Alzheimer. Cauza este de obicei una sau mai multe accidente vasculare cerebrale). Turmericul (turmenic) a fost folosit în medicina tradiţională orientală Ayurveda, şi în medicina tradiţională Chineză (Dit Ta Yo), cu peste 5000 de ani în urmă, şi se fac studii şi la ora actuală pentru înţelegerea multiplelor efecte benefice ale sale, asupra organismului.

NADH+ 12.5MG 30TB. NADH este prescurtarea denumirii unei enzime  a organismului uman, “Nicotinamida Adenin Dinucleotidă”. Cunoscută şi ca coenzima CoE1, sau coenzima 1, joacă un rol cheie în producerea energiei în celule, în special în creier şi în sistemul nervos central. Prin urmare, este recomandat pacienţilor care suferă de oboseală cronică, depresie, Alzheimer şi Parkinson, senilitate, şi diverse forme de demenţă. Capsulele NADH+ sunt super energizante fizic şi mental, şi sunt recomandate pentru regenerarea nervoasă rapidă.

GINKGO 120STEM 60CPS HERBAGETICA Regenerează celular sistemul nervos, susţine capacitatea de concentrare şi memorare, ajută la conservarea funcţiei cognitive odată cu înaintarea în vârstă. Adjuvant în Alzheimer şi Parkinson

Pachet Sănătate – ANTIOXIVITA 100ml + Ulei de Cocos Extra Virgin Ecologic/Bio 250g tonică pentru creier, musculatură și sistemul circulator, oferă protecţie împotriva bolii Parkinson, atât la bărbaţi cât şi la femei.

Lăptişor de matcă pur BIO – 100 Gr APILAND -S-au observat ameliorări în unele cazuri, chiar tratarea completă a unor boli grave precum: scleroza multiplă, cancerul, Parkinson, diverse afecţiuni hepatice, şi Alzheimer

OctaPower 4000mcg 120cps Secom Recomandat ca adjuvant în deficienţe de învăţare, memorare, concentrare, ADHD, bolile Parkinson şi Alzheimer, efort fizic şi psihic intens, oboseală cronică, stres, fibromialgie, migrene.

Krill Oil 90cps ROTTA NATURA. Menține buna funcționare a sistemului nervos și a funcției cognitive, poate să protejeze împotriva bolii Alzheimer, Parkinson, și altor boli neurodegenerative.

Lecitina Forte 30cps 2+1 GRATIS QUANTUM PHARM îmbunătăţeşte memoria, capacitatea de concentrare, recomandat ca adjuvant în dificultăţi de concentrare, pierderi de memorie, depresie, stres, insomnii, boala Alzheimer, boala Parkinson, şi sceloroză multiplă.

Cunoaşteţi alte medicamente sau tratamente naturiste pentru tratarea bolilor neurodegenerative în general, sau a Parkinsonului în special ? Aşteptăm cu interes comentariile şi sugestiile cititorilor în căsuţa de comentarii de sub articol.

Disclaimer: acest articol conţine legături de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achiziţionate direct. Este posibil, ca în urma achiziţei de produse de către cititori urmând legăturile de afiliere, editorii blogului să primească un comision din partea comercianţilor a căror produse se cumpără. Existenţa legăturilor de afiliere nu a influenţat în nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandăm produse care le-am testat, sau despre a căror utilitate şi corectitudine ne-am convins şi despre care credem că pot fi de folos şi cititorilor nostri. Vizitarea paginilor produselor respective nu obligă vizitatorul în nici un fel la efectuarea de cumpărături.

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *