7 modele de lămpi solare cu care scapi de factura la electricitate

7 modele de lămpi solare cu care scapi de factura la electricitate

 

7 modele de lămpi solare cu care scapi de factura la electricitate

Vrei să afli o metodă bună şi eficientă cu care poţi economisi bani, şi nu mai trebuie să plăteşti aşa de mult la facturile de electricitate ? Îţi doreşti un sistem de iluminat în grădină, în curte, pe terasă sau balcon, dar să nu fie o cheltuială în plus în fiecare lună ?

Cea mai rentabilă soluţie ar fi să investeşti în nişte lămpi solare. Azi îţi prezentăm 7 modele de lămpi solare cu aspect modern, care se pot monta în curte, pe terasă sau la masă în aer liber pentru o cină în familie, o seară romantică sau când vrei să vezi meciul cu prietenii afară, sau chiar în camping, lângă cort, dacă îţi plac escapadele în natură.

Cumpara de aici Lampa solara cu senzor de miscare
Lampă solară cu senzor de mişcare

Lămpile solare se pot monta şi în zona căsuţelor de vacanţă, ca să ai o lumină de veghe, sau pleci în concediu cu rulota şi ai nevoie de o lampă solară mică care poate fi şi portabilă dacă e nevoie. Posibilităţile de utilizare sunt multiple.

Cum functionează aceste lămpi solare, dacă nu sunt legate prin cabluri la curent ? Simplu ! Pe durata zilei se încarcă de la razele solare, fiind dotate cu module care transformă lumina soarelui în electricitate, încărcând bateriile încorporate pe toată perioada zilei.

Dar odată ce începe să se întunece, se aprind automat, luminând zona cu o lumina plăcută, caldă, romantică. Şi bineînţeles, iluminatul alimentat de energia solară este gratuit 100%.

1 – Lampă solară cu senzor de mişcare. Numită şi Solar Power Security Plus, este modul cel mai practic pentru a lumina curtea, spaţiul din faţa casei, balconul, grădina, sau culoarul din faţa uşii sau chiar scara blocului.

Această lampă solară detectează imediat mişcarea pentru că are incorporat un senzor de mişcare care aprinde iluminatul imediat ce observă mişcare în zonă.

În interiorul lămpii este un led roşu care îl face să pară că este o cameră de supraveghere, un mod perfect de a “speria” persoanele rău intenţionate. Lampa se poate fixa uşor pe pereţii casei fie orizontal, fie vertical, şi se poate monta inclusiv în sol. Este cel mai uşor mod de a scăpa de factură de electricitate pentru luminarea pe timp de seară.
Ce preţ are această lampă solară şi unde se găseşte ? Cine le vinde ? Aceast model costă în jur de 119 lei. Lampa solară care detectează mişcarea se poate comanda online direct de aici. 

Lampi solare din ratan pentru luminare gradina, curte terasa, fara curent electric
Lămpi solare din ratan pentru iluminat grădina, curtea, terasa. Iluminat 100% Eco-friendly.

2 – Set de 2 lămpi solare din ratan (vezi puţin mai jos ce este ratanul), un set ideal pentru grădină, cu un design estetic modern, conferă şi eleganţă prin designul lor.

E vorba de lămpile numite Solar Power Rattan.

În afară de faptul că înfrumuseţează zonele în care sunt aşezate, şi emană o lumină prietenoasă, aceste lămpi nu necesită nici întreţinere, sunt complet prietenoase cu mediul înconjurător, nepoluante.

Cât costă şi de unde le pot cumpara ?
Setul de 2 lămpi solare din ratan costă în jur de 149 lei.

Setul de lămpi solare din ratan se poate
comanda direct de la acest magazin online.

 

Ce este ratanul ? Simplist spus, ratanul este un material folosit pentru producţia şi îmbinarea diverselor piese de mobilier, şi este produs dintr-o plantă asemănătoare viţei de vie, cu miez dur semi-maleabil, care nu se crapă, spre deosebire de piesele similare din bambus. Planta respectivă se numeşte tot ratan sau “rattan” şi creşte în pădurile orientului îndepărtat.

Set lampi solare in forma de lumanare ideale luminat gradina, parculet, curte, alee
Set de lămpi solare în formă de lumânare, ideale pentru luminatul grădinii, parcului, curţii, sau aleelor.

3- Set de lămpi solare în formă de lumânare.

Cunoscute sub numele de Solar Power Candle, sunt perfecte pentru decorarea unei grădini, terase, unei alei, străduţe din parc, sau din orice mediu outdoor.

Se încarcă automat cu ajutorul plăcuţelor fotovoltaice, toată ziua, şi seara emană o lumină gălbuie-portocalie blândă, călduroasă, romantică, prietenoasă care conferă o atmosferă de well-being, de prietenie, de încredere spaţiului în care sunt folosite.

Ce preţ au şi de unde se iau ? Setul de 2 bucăţi din acest model de lămpi solare în formă de lumânare, costă în jur de 99 lei şi se pot cumpără online direct din stoc de pe acest site.

Livrarea produselor se face in jur 48 de ore în zilele lucrătoare.

 

4- Set de lămpi solare sferice colorate, compus din două lămpi şi numite Solar Power Ball (mingi de putere / alimentare solară)

Set lampi solare in forma de glob, se pot cumpara de aici
Set lampi solare in forma de glob, se pot cumpara de aici

Lămpile din acest model sunt disponibile în culorile alb, albastru, verde şi roz.

Se pot aşeza perfect în orice grădină, terasă de restaurant, cofetărie, bar, spaţii verzi din faţa casei, sau chiar pe holuri.

Aspectul acestor lămpi este modern şi frumos, uşor sci-fi, conferă o atmosferă prietenoasă, jucăuşă mediului în care sunt plasate.

La ce costuri se pot achiziţiona ?

Cele 2 bucăţi au preţul de doar 99 de lei. Achiziţia oricăror lămpi solare este o investiţie inteligentă pe termen lung, pentru că odată cumpărate, nu mai plăteşti curent electric pentru iluminarea zonei în care acestea sunt montate.

Lămpile solare sferice se pot cumpăra online direct la acest magazin online.

5 – Lampă în formă de moară de vânt.

Este o lampă solară decorativă, numită Windmill. Este un obiect decorativ interesant, aminteşte de vremurile trecute sau de atmosfera din filmele de aventură pentru copii şi tineret. Poate fi cadoul ideal pentru cei care caută o idee mai specială de cadou pentru cei dragi, dar şi pentru a oferi un cadou care e totodată şi o binefacere, pentru că, evident, reduce factura la electricitate.

Lampă solara în formă de moară de vânt -se poate cumpăra aici
Lampă solara în formă de moară de vânt (Solar Power Windmill)

Ca şi celelalte modele, şi această lampă solară, în timpul zile se încarcă, şi noaptea emană o lumină prietenoasă.

Costă în jur de 79 de lei şi se vinde cu comanda online direct la acest shop. 

 

Şi dacă marea parte a modelelor prezentate mai sus, sunt în principiu gândite din start în aşa fel încât să fie montate pe sol, sau aproape de sol, să prezentăm şi două modele pentru iluminat stradal sau iluminat montat deasupra spaţiului de luminat.

6 – Lampă solară în formă de felinar.

Lampă solară in forma de felinar comanda aici
Lampă solară in forma de felinar comanda aici

Solar Power Headlight este o lampă solară care se poate folosi pentru iluminat principal nocturn, sau iluminat adiţional sau de veghe în curte, în grădină, în parcuri, pe alei şi pe trotuare.

În acest model de felinar sunt 6 panouri solare. Panourile se încarcă ziua cu energie solară şi permit iluminarea spaţiului în care se montează pentru o perioadă de 8 ore noaptea.

Costă în jur de 79 de lei şi se poate comanda de aici  lampă solară in formă de felinar.

7 – Set de 3 lămpi solare Solar Power – pentru montaj la înălţime.

Set lampi solare 3 buc -se pot achizitiona aici
Set lămpi solare 3 bucăţi pentru iluminat de teren (montaj superior, montaj la înălţime)

Se pot monta uşor pe balcon, pe gard, se pot fixa şi pe streaşina casei.

Nu necesită fire şi nici cabluri pentru montaj şi pentru funcţionare. Asigură un iluminat destul de puternic pentru o vedere comfortabilă în faţa casei, pe timp de noapte.

Lămpile sunt eco-frindly, scad masiv factura de curent electric, dacă înainte aţi iluminat aceleaşi suprafeţe cu corpuri electrice tradiţionale alimentate cu curent electric cablat.

Ca şi celelalte modele de lămpi solare, funcţionează pe bază de baterii care se încarcă de la razele soarelui pe timpul zilei şi luminează noaptea, timp de 8 ore.

Preţul setului cu 3 bucăţi (3 corpuri de iluminat distincte) este în jur de 99 lei.

Acest set de 3 bucăţi de lămpi solare se pot găsi şi cumpăra online direct la acest magazin. 

Aţi cumpărat deja aşa ceva ? Folosiţi deja lămpi solare, de la acest comerciant sau de la alţii ? Cum vi se par ? Şi-au meritat banii ? V-aţi recuperat investiţia, prin scăderea facturii de electricitate ? Dacă da, în cât timp  ?

Despre comentarii Disclaimer

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Produse noi