Eveniment securitate IT 25 mai 2017

 

Camera AXIS M1045-LW care se poate câştiga la evenimentul de securitate cibernetică Axis Open Day 2017
Camera AXIS M1045-LW care se poate câştiga la evenimentul de securitate cibernetică Axis Open Day 2017
{ image credit: din pacate, cat sunt ei de “axati” si comunicativi, pagina respectiva din care provenea imaginea, nu mai exista pe situl lor  }

În 25 mai 2017, va avea loc în Hotelul Caro (Bucureşti, bvd. Barbu Văcărescu nr.164 A , sector 2), conferinţa Axis Solutions, dedicată unor teme legate de securitatea sistemelor de supraveghere, securitatea sistemelor de logistică şi transport, şi securitatea infrastructurilor esenţiale.

Cu sprijinul unor parteneri internaţionali ca Milestone Systems, Genetec, Cognimatic, CityLog , si Prysm, şi speakeri specialişti în securitate cibernetică şi structuri informatice, conferinţa se preconizează a fi una de maxim interes pentru toţi cei implicaţi în aceste domenii.

Conform datelor publicate pe pagina dedicată evenimentului, pentru participanţii care îşi confirmă prezenţa pînă în data de 24 mai, participarea este gratuită.  Participanţii pot câştiga o cameră AXIS M1045-LW, în valoare de 229 Euro.

Evenimentul se numeşte Axis Open Day 2017, şi găsiţi mai multe informaţii despre ea pe pagina dedicată, AICI

(pagina originala despre care s-a scris acest articol, nu mai exista pe situl lor, de fapt tot situl functioneaza defectuos. Oare cu cine au uitat sa se axeze, “axis”, si cu cine sau ce au uitat sa comunice??)

 

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *