Hârtie de copiator pentru mediul business şi SOHO

Hârtie de copiator pentru mediul business şi SOHO

 

Hârtie de copiator pentru mediul business şi SOHO

Orice firmă sau magazin, indiferent dacă-şi desfăşoară activitatea online sau offline, sau chiar în modelul SOHO (PFA-uri şi Intreprinderi Individuale, care lucrează de acasă, SOHO=Small Office / Home Office ) are nevoie de cel puţin un top de hârtie albă pentru imprimantă, multifuncţională sau copiator.
.

Dacă vreţi să vă cumpăraţi hârtie de cea mai bună calitate pentru imprimantă, xerox, copiator, sau multifuncţională,  atunci aveţi aici câteva oferte bune şi ca preţ, şi ca marfă.
.

Hartie A4 cel mai bun pret
Hârtie A4 la cel mai bun preţ, comandă AICI

A4/clasa C. Hârtie albă A4, greutatea de 80g/mp, în set de 500 coli. Este de marca Sky Copy şi o hârtie de clasa C. Hârtia de clasa C este albă, dar de o luminiscenţă şi reflectivitate mai redusă, gradul de alb al hârtiei fiind ceva mai redus.

Este o hârtie perfectă pentru ciorne, şi tipărituri de uz intern, situaţii şi prezentări care se discută în firmă, şi ulterior se distrug. Este recomandată pentru volumele mari de copiere şi pentru imprimările zilnice din firmă sau SOHO.

Preţ /top : doar 11,99 lei.

Se poate comanda online aici.

Are cel mai bun raport calitate-pret.

 

Cumpara de aici hartie A4 Double A cea mai buna calitate
Cumpără de aici hârtie A4 sau A3 Double A cea mai bună calitate

Hârtie copiator Double A, A4 80 g, conţine 500 de coli în top . Se vinde la preţul de 19 lei. Este o hârtie de calitate şi performanţă superioară. Hârtia Double A este obţinută din arbori de hârtie crescuţi pe plantaţiile de orez din Thailanda.

Calităţile hârtiei Double A sunt: fiabilitate la tipărire, claritate mare a textului la imprimare, luminozitate şi netezime excelentă, prelungeşte performanţa copiatorului datorită faptului că are suprafaţa deosebit de fină.

Este o hârtie ideală pentru că are perioadă mai lungă de păstrare a conţinutului, foarte important mai ales în caz de arhivare. Se recomandă pentru tipărituri business mai importante, comunicări B2B (business-to-business, relaţie de afaceri între două persoane juridice) care se păstrează, sau circulare şi comunicări B2C (business-to-consumer, relaţie comercială între afacere şi consumatori finali) emise de orice firmă care se respectă.

Mărimea A3 pentru copiator, din acelaşi model  Double A, 80g/mp, 500 coli/top, îl puteţi cumpăra la preţ 36 lei, AICI

Hârtia albă A3 Xerox, cu greutate de 80 g/mp, şi 500 coli/top, de luminozitate mai redusă, bună pentru ciorne şi tipărituri non-esenţiale, costă în jur de 27 lei. Hârtia este de clasa de fineţe C şi se poate comanda online de aici

Hartie A3 Xerox Business. Se poate comanda de AICI

Tot la acelaşi comerciant, puteţi găsi şi alte tipuri de hârtie, inclusiv hârtie specială pentru imprimante matriceale (imprimantă cu ace), hârtii speciale pentru tipar digital, hârtii de calc pentru pregătire offset pentru tipar, precum şi multe alte bunătăţi pentru mediul office.

Dacă vreţi să vă pregătiţi biroul şi pentru un mediu de lucru eficient şi bine dotat, găsiţi de asemenea pe situl lor, accesorii pentru birotică, şi produse de protocol şi curăţenie.

Comandaţi de obicei hârtie pentru birou, pentru SOHO, pentru afacerea derulată sau activitatea independentă desfăşurată, online ? Ce părere aveţi despre aceste topuri de hârtie ? Cunoaşteti marca, sunteţi mulţumit(ă) de produse ?

Aţi mai comandat de la acest comerciant, hârtie de copiator, sau alte produse ?

 

Despre comentarii Disclaimer

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse noi