De ce nu le spun comerciantii lucrurilor pe nume?

 

Mă gândesc câteodată când văd aberaţiile care apar în listele de produse, la categoria “bărbaţi”, la comercianţii online din România, de ce le e frică comercianţilor să scrie chestii de genul “boarfe pentru homosexuali”, “haine pentru fetişcane cu penis”, sau de ex “metrosexuali”, “gay”, şi asa mai departe.

Oamenii ăştia chiar nu cunosc înţelesul termenului de BĂRBAT ?

Femeie cu barbă - a fi sau a nu fi bărbat
Femeie cu barbă – a fi sau a nu fi bărbat

Văd în pozele “hainelor” şi “pantofilor” pe mare majoritate a siturilor de comert online, nişte… fiinţe plăpânde, să nu le zic pizdimascul (citeşte şi ce zice un alt autor din blogosferă despre ei) altfel, negrotei tot mai mulţi, sau albinoşi feminizati, metrosexuali de aproximativ 1.60 înălţime, la vreo 50 de kile cu haine cu tot, cu bunăvoinţă spus, şi care poartă… hai să-i spunem boarfe, căci nu se pot ţoalele alea numi nici cămăşi, nici tricouri, nici pulovere, adică… nu se pot numi cu nici un cuvânt cunoscut, din vocabularul unui bărbat normal.

Da măi, şi noi, ăştialalţii, care NU SUNTEM METROSEXUALI, suntem BĂRBAŢI aşa cum se întelegea pînă mai nu de mult, fiinţe umane de sex (gen ?) masculin cărora nu ne e ruşine de faptul că suntem biologic diferiţi, si avem NEVOI DIFERITE DE CELE ALE FEMEILOR. Nu suntem anti… nimeni, însă nu suntem femei.

Pentru că, aici bate de fapt toata propaganda asta idioată, care se întrezăreşte tot mai mult şi în comerţul online, în special în nişa fashion / încălţăminte / haine, şi cele asociate lor. Toate vor să spună ca ce le e bun femeilor, doar tre’ să le fie bun şi bărbaţilor. Dar realitatea e că… NU E AŞA. Adică, noi, BĂRBAŢII, suntem biologic diferiţi, şi vrem lucruri diferite.

Nu vrem să îmbrăcăm “poncho”-uri şi “trench”-uri cum sunt îmbrăcaţi “băieţaşii finuţi” de tip fotomodel oase şi piele, barbă neîngrijită neapărat, să pară că e coadă de topor,  şi păr cârlionţat obligatoriu, cum au comercianţii în poze, nu vrem să purtăm “pantofi” (espadrile ? mocaşini ?) fără şosete, pentru că indiferent de cât de “ecologică” sau “naturală” este pielea aia din care cică s-au fabricat încălţările respective, PURTAREA PANTOFILOR FĂRĂ ŞOSETE ESTE O TÎMPENIE, pentru că… deh, piciorul uman transpiră, şi PUTE.

Da ? Şi o sa rămână şi încălţările alea cu mirosul nu tocmai plăcut, impregnate, şi o să le arunci la gunoi, foarte repede, şi te duci să-ţi iei altele. Aaaa, păi stai aşa… poate asta era şi ideea, nu ? Să le arunci cât mai repede, şi fuga să-ţi iei altele. Că doar aşa face orice fată pizdimascul care se respectă.

Indiferent de direcţia în care va merge societatea, dacă prostia asta de feminizare a bărbatului va continua sau nu, un lucru e sigur: dacă comercianţii online din România, care vând produse sub titlul PRODUSE PENTRU BĂRBAŢI, nu vor înţelege lucrurile astea, atunci îşi vor pierde clientela masculină.

Pentru că mie personal, mi se face scârbă, când intru pe un site, pe orice fel de produse puse la categoria BĂRBAŢI, şi văd boarfe pentru metrosexuali, pentru pizdimasculi, dar nimic real pentru bărbaţi.

Treziţi-vă odată şi o dată la realitate, oameni buni, şi spuneţi-le lucrurilor pe nume.

PS: comentariile inteligente sunt binevenite.

 

One Comment

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *