Recomandări cosmetice pentru protecţie solară la adulţi şi copii

 

Cu ce produse cosmetice, creme putem să ne protejăm de razele soarelui? Ce putem folosi pentru copii şi adulti înainte şi după plajă ?

Dacă te pregăteşti de concediu, vacanţă la mare, la plajă, la ştrand şi te întrebi ce produse sunt recomandate, îţi prezentăm aici câteva produse de protecţie solară, pe care le poţi utiliza.

Este vorba despre 2 seturi speciale, marca Ivatherm care merită luate în considerare !

Kitul SUNLIGHT SPF50+Ivatherm pentru copii.

Set protecţie solară SPF50+ pentru copii comandă aici

Conţine 3 produse care se pot aplica pe pielea copiilor pentru a-i proteja când sunt afară la soare. În acest kit sunt produsele:

-1- Sunlight Kids Lapte SPF 50+ pentru copii. Proprietăţi benefice : Protejează pielea imediat după aplicare împotriva radiaţiilor solare. Conţine 200ml de produs.

Are efect de hidratare şi restructurare.

Este un produs cosmetic pentru copii, rezistent la apă şi transpiraţie, deci copiii se pot scălda în apa mării, în lac, în piscină, după aplicarea protecţiei solare, fără ca protecţia să se deterioreze.

-2- Sunlight lapte reparator după plajă. Este un lapte de corp calmant, hidratant, ideal de folosit după bronzare. Previne descuamarea pielii şi prelungeste efectul bronzării.

Ingrediente: alphabisabolol (antiinflamator), ulei de măsline, ulei de karite, vitamina E, ceară de albine, aloe vera, şi apă termală Herculane. La fel, flaconul este de 200ml.

-3- Apă Termală Herculane Spray 100 ml. Are efect de calmare şi decongestionare a pielii sensibile. Este o apă bogată în minerale şi oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Ca, Al, Mg, adică fier, cupru, zinc, calciu, aluminiu, magneziu).

La ce ajută ? Are proprietăţi antiinflamatorii, antiradicalar (protecţie împotriva radicalilor liberi), şi contribuie la refacerea ţesuturilor pielii care au fost deteriorate prin zgâriere sau altă vătămare. Este un produs cosmetic foarte apreciat de dermatologi. Protejează împotriva îmbătrânirii, elimină iritaţiile pielii sensibile. Se poate folosi zilnic, în orice sezon, atât de femei cât şi de bărbaţi sau copii.

Cât costă şi unde se poate cumpăra acest set de protecţie solară pentru copii? Preţul pentru întregul set este de aproximativ 115 lei. Se poate cumpăra  AICI .

De ce să cumperi în set, şi nu produsele separat ? E simplu ! Dacă le cumperi în set, ieşi mai ieftin, pentru că adunând preţurile celor 3 produse, ar ieşi un cost mai mare.

Şi dacă am prezentat kitul de protecţie solară pentru copii, să prezentăm şi protecţia solară pentru adulţi.

Kit Sunlight SPF50+ protecţie solară adulţi
de poate cumpăra aici

Kit Sunlight SPF 50+ pentru protecţie solară adulţi. Conţine produsele :
-1- Sunlight Lapte SPF50+ pentru adulţi, de 200ml. Este recomandat pentru protecţie solară pe termen lung, are efect imediat, protejează piele de efectele mutagene provocate de radiaţiile UV (ultraviolete).

Se recomandă să evitaţi contactul cu soarele, între orele 11.00-15.00, pentru că în această perioadă a zilei razele sunt mult mai puternice. Produsul este rezistent la apă şi transpiraţie, deci se poate intra în apă şi după aplicarea protecţiei solare.

-2- Sunlight Lapte reparator după plajă, de 200ml
-3- Apă Termală Herculane Spray, de 100 ml

Proprietăţile şi beneficiile acestor două sunt similare cu cele două produse similare din kitul pentru copii, diferenţa fiind în cantităţile de materiale active din fiecare, aceste două din urmă fiind create pentru adulţi.

Setul costă tot în jur de 115 lei (cele 3 produse cumpărate împreună în set.). Se poate comanda  AICI

Voi cu ce cosmetice vă protejaţi de razele UV ale soarelui când staţi la bronzat ? Ce SPF (sun protection factor / factor de protecţie solară) căutaţi de obicei la produse ? Ce părere aveţi despre acest brand de cosmetice ? Cunoaşteţi brandul ? Ce părere aveţi despre produsele prezentate ?

Despre comentarii Disclaimer

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *