Cutie cadou -ce contine un ceai Touareg si un infuzor

 

Cautati idei de cadouri ? Vreti sa oferiti ceva deosebit unei persoane care apreciaza ceaiurile ? Atunci azi va recomandam o cutie marca Dammann numit Nomade ce contine un tip de ceai si un infuzor de ceai.

Cutia este din carton, frumos colorata. Ceaiul se afla intr-un container -o cutiuta de metal cu ceai Touareg in cantitate de 25 de grame.

La tuaregi ceremonia ceaiului este felul in care isi arata ospitalitatea fata de musafiri.

Ingredientele la baza ceaiului

Comanda de aici Cutie Cadou cu Ceai si infuzor
Comanda de aici
Cutie Cadou Nomade cu
Ceai si infuzor

Touareg sunt ceai chinezesc Gunpowder, frunze si arome naturale de menta.

Este o idee perfecta de cadou cu ceaiuri pentru ca ofera posibilitatea de a gusta un ceai deosebit din cele mai bune amestecuri cu arome sofisticate.

 Se poate oferi cadou in orice anotimp al anului, ideal pentru zile onomastice, zile de nume, evenimente speciale, cadou pentru firme/business, pentru familie, bunici, parinti etc.

Se poate oferi cadou si de Craciun, Revelion, Valentines Day, 1 -8 Martie, ZIua Mamei, Ziua Barbatului, cadou pentru inceperea anului scolar etc.

Cat costa si de unde se poate cumpara ?

Pretul Cutiei Cadou Nomade cu ceai si infuzor este acceptabil.  Se vinde online direct la acest site.

Cine foloseste deja acest  ceai  ? Va place ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *