Ceai antistres Stare de bine

 

Simti ca esti suprasolicitat/a si nu mai stii ce sa faci din cauza stresului cotidian ?

 Cauti ceva naturist pentru a rezista in fata situatiilor solicitante si stresante ?

Atunci iti recomandam un ceai simplu si natural pe baza de plante medicinale. Este un ceai romanesc marca Fares si se numeste Ceai Antistres Stare de bine.

Prospectul scrie ca este recomandat in perioade de suprasolicitare si stres continuu. Ajuta la mentinerea  unei stari de bine mental si psihic.

Creste capacitatea organismului nostru de adaptare cat mai usor la stres si in zilele de lucru/scoala/facultate tumultuoase.

Ceai antistres cumpara aici

 Nu produce somnolenta si totusi te calmeaza, te ajuta sa iti regasesti echilibrul interior si te relaxeaza.

Ce contine ?

Ingredientele la baza acestui ceai sunt: hibiscus -flori (latina Hibisci flos), roinita (lat. Melissae herba), tei (lat. Tilliae flos),

Ceai antistres natural romanesc livrare si in strainatate comanda aici
Ceai antistres natural romanesc
livrare si in strainatate
comanda aici

passiflora (lat. Passiflorae herba), flori de lavanda (lat. Lavandulae flos), flori de musetel (Lat.Chamomillae flos), lemon verbena (lat. Lippiae citrodorae folium), ginseng (lat. Ginseng radix), Rhodiola rosea, goji (lat. Lycium barbarum) bogat in vitamina C.

Cat costa si unde se gaseste acest ceai Antistres ? O cutie cu 20 de plicuri are un pret de aprox 6 lei. Se poate achizitiona online direct de pe acest site.

Cine foloseste deja acest  ceai  ?  Va place ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.


Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse noi