Imprimanta pentru etichete îţi usurează munca la firmă sau în magazin

 

Când începi o afacere sau ai deja un depozit plin cu marfă, ai nevoie de o soluţie eficientă pentur etichetarea produselor. Cel mai practic şi inteligent mod de a eticheta produsele, este să etichetezi cu ajutorul unei imprimante de etichete uşoară şi transportabilă. (În jargon tehnic englezesc, “label printer” sau “inkless printer”).

Imprimanta Leitz Icon pentru etichete [dxt 3691 " COMAND AICI" "Comanda de aici Imprimanta Leitz Icon pentru tiparirea etichetelor " "rbt" ]
De exemplu se poate folosi cu succes imprimanta Leitz Icon. Are un sistem inteligent de etichetare şi se poate conecta uşor la orice device : smartphone, tableta, calculator desktop, laptop .

Este o imprimantă multifuncţională. Poate tipări etichete cu lăţime de la 12 şi pâna la 88 mm şi chiar bannere de până la 2,7 m lungime. Imprimanta taie automat eticheta, deci poţi avea mereu eticheta potrivită afacerii tale, respectiv, adaptată produselor.

Imprimanta Leitz Icon tipăreşte etichetele din hârtie de culoare albă, carton alb, dar poate tipări şi pe suport de plastic colorat, roşu, alb sau galben.

Cum se schimbă cartuşul ? E greu de schimbat ? Cartuşul se poate schimba fără efort, foarte uşor, pentru că are un sistem Snap-on încorporat, banda de hârtie se încarcă automat în “feeder” (mecanism de încărcare a suportului de tipărit).

Alte funcţii avantajoase ale acestei imprimante:

– tipăreşte etichete pe bandă continuă,  din plastic, pentru aplicaţii permanente,  deci poate înlocui sau suplimenta aparatul de

Imprimanta Leitz Icon pentru etichete [dxt 3691 "CUMPARA AICI" "Comanda de aici Imprimanta Leitz Icon pentru tiparirea etichetelor " "bbt" ]
etichetare mobil
– tipăreşte etichetele rapid şi deja pretăiate – deci înlocuieşte şi imprimanta obişnuită de birou, cu succes

– are o baterie Li-ion cu care imprimanta devine transportabilă -se poate duce la birou, în depozite, în magazine, chiar în parcare, sau în maşină, dacă e nevoie

– autonomia bateriei este de 12 ore şi poate imprima până la 1200 de etichete la o încărcare deplină

– acest model tipăreşte până la 200 de etichete pe minut
– este compatibil cu calculatoare desktop sau laptop, cu sisteme de operare Windows, Mac, tableta sau smartphone cu Android sau IOS.

Se poate conecta uşor prin aplicaţia Mobile App, prin WIFI, SoftAP/Access Point dar şi prin cablu USB direct.

– imprimanta nu are nevoie de toner sau cerneală

Ce preţ are şi de unde pot cumpăra o imprimantă pentru etichete de acest gen ?
Vezi pe linkul de mai jos:

La comanda imprimantei primesti CADOU acest pix

Leitz Stylus Presenter

Se vinde online direct  AICI.

Livrarea este gratuită.

Garanţia este de 1 an şi primeşti CADOU şi un Leitz Stylus Pro Presenter care este un pix de calitate superioară, cu cerneală neagră cu funcţii de indicare laser, vârf interschimbabil pentru dispozitive cu ecran tactil.

Ce părere aveţi despre acesta marcă de imprimante ?
Cunoaşteţi brandul ? Ce părere aveţi despre produsul prezentat ?

Despre comentarii Disclaimer

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *