Cum ne incalzim cand e frig afara ? Radiator, calorifer eletric sau semineu electric incorporabil ?

 

A inceput sa fie din in ce mai frig si pentru a remedia situatia e nevoie de solutii rapide pentru a ne incalzi in casa sau la birou.

 Pana sa vina caldura in calorifere (la blocuri) iata cateva solutii -recomandari de radiator, calorifer electric, sau focar tip semineu electric de pus pe perete la cele mai bune preturi care pot fi salvatoare si utile:

– Calorifer electric de 2000 Watti cu 9 elementi -are 3 trepte de putere, termostatul este reglabil, are 5 canale de ulei si protectie supra-incalzire (adica se opreste automat cand se incalzeste peste o anumita temperatura).

Calorifer electric 9 elementi pe ulei 2000Wati -cumpara de aici
Calorifer electric 9 elementi pe ulei
2000Wati -cumpara de aici

La ce pret se poate cumpara si de unde? Modelul asta de calorifer electric pe ulei marca Star-Light YOH9S costa in jur de 149,99 lei (Pretul este orientativ.). Il poti comanda online direct de la acest site.

Model negru de calorifer electric 13 elementi 3000W alege aici pe cel mai bun
Aparat de incalzire calorifer
electric 13 elementi 3000W
alege aici pe cel mai bun

– Exista si calorifere electrice mai mari -adica cu 11 sau 13 elementi cu termostat si ventilator, care sunt de la 2000W la 2900W sau chiar si 3000W.

 Preturile incep de la 199 de lei in sus ..Le poti vedea si alege aparate de incalzire electrice la cel mai bun pret  direct pe acest site.

– Radiatoarele electrice sunt mai ieftine adica preturile incep de la 59 de lei de exemplu Radiatorul Zilan cu 3 rezistente de quartz cu 1500W.

Radiator electric ieftin 1500W vezi pret si comanda aici
Radiator electric ieftin 1500W
vezi pret si comanda aici

 Preturile cresc in functie de marca si consumul radiatorului..Se poate gasi acest tip de radiator electric online de exemplu pe acest link.

– In cazul in care cauti o solutie de incalzire mai scumpa dar care sa merite -poti eventual sa te uiti la mai multe modele de Focar semineu electric incorporabil.

Focar -semineu electric incorporabil 1500W -cumpara de aici
Focar -semineu electric incorporabil
1500W -cumpara de aici

 Sunt moderne, nu fac murdarie si se pot incorpora in perete sau pe perete in functie de model. Se poate regla cu telecomanda nivelul de caldura.
Are efect fizic si vizual instant pentru caldura. Se poate monta pe perete in orice incapere casa, birou, gradinita, sala de mese, restarant, pizzerie, firma, cabinet medical etc.

Cat costa un focar electric-incorporabil ? Preturile incep de la 915 si pot ajunge si pana la 2000 de lei.  Modelul din imaginea alaturata costa in jur de 1286 lei. Alege modelul care iti place cel mai mult si este potrivit casei, biroului tau aici

Cine are deja astfel de aparate de incalzire electrice ? Va plac ?? Merita banii investiti ?

Scrieti-va parerile aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, pe pagina de FB asociata blogului.

Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca sunt impotriva firmei sau produselor prezentate in articolele noastre, si chiar daca au ceva de zis impotriva celor enuntate de noi in articole. Asteptam comentariile cititorilor cu interes !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care serviciile prezentate pot fi contractate direct. Este posibil, ca in urma incheierii unei tranzactii comerciale, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *