Reduceri de până la 50% la camere auto DVR

 

Vrei să-ţi cumperi o cameră video de bord, la preţ promoţional ? Află că există o campanie online în care poţi alege din peste 70 de modele de camere auto, care sunt mai ieftine cu până la 50% în perioada campaniei

Este o ocazie perfectă să-ţi achiziţionezi camera auto visată.

De ce merită să investeşti în aşa ceva ? Cu ce te ajută pe tine ca şofer ? Se poate lua chiar şi doar pentru distracţie. Adică, când mergi în vacanţă, concediu, călătorii diverse, şi vrei să filmezi drumul şi peisajele.

Dar o cameră auto de bord te poate ajuta foarte mult în trafic ! Practic când eşti într-un oraş mare unde se ştie că circulaţia este de un haos total, dacă îţi merge camera şi filmezi, poţi preveni multe neînţelegeri dintre tine şi alţi şoferi.

De exemplu:  cine avea prioritate, cine nu, dacă ţi-a sărit pietonul în faţa maşinii – ai dovadă clară, dacă nu a trecut pe zebră, etc.

Camere auto DVR

Sau dacă eşti “amendat” tu din diverse motive, ai şansa să îți demonstrezi partea ta de adevăr dacă ai o dovadă video filmată.

Este un gadget foarte util mai ales pentru şoferul de cursă lungă, taximetrist, şofer de tir, microbuz, autobuz, ambulanţă, dar şi pentru orice alt şofer care conduce mult, chiar dacă se încadrează în categoria “şofer de duminică”.

Este extrem de util şi în cazul unor accidente rutiere.

Ce fel de camere sunt la promoție ? Ce marcă au, ce branduri fac parte din campania promoţională ?

În campanie intră camerele auto DVR full HD din brandurile : Prestigio RoadRunner 545 GPS, E-Boda, 2Drive Executive (dotat cu tehnologie Night Vision – adică funcționează și filmează și noaptea), Garmin Dash, Tellur Black Box, Blaupunkt, Mio Mivue, 2Drive, Smallo Optic, PNI Silver Cloud Voyager, Smailo Vision, Smailo BoubleX, Car Vision, Next Base, Serioux Urban Safety, Next Base.

În afară de camerele de bord, care au ca scop filmarea spre sensul de mers, din campanie fac parte și camere video auto pentru monitorizarea locurilor din spate. Acestea sunt wireless, babycam, marca Garmin.

Prețurile sunt acceptabile, și merita să investești în așa ceva !

Unde pot vedea și cumpără aceste camere auto ? Campania este la Emag, şi durează până în vară. Sunt disponibile online direct pe acest site.

Voi ce fel de cameră auto aveţi ? Care e cea mai bună ? Aţi mai  cumpărat echipamente de la brandurile care fac parte din campanie ? Ce părere aveţi de echipamentele din campanie ?

Disclaimer Despre comentarii

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *