Bunătăţi şi oferte de Paşte în 2018

De Paşte, ca în fiecare an, mai toţi comercianţii oferă reduceri masive la o gamă variată de produse. Iată câteva oferte interesante pentru toată familia.
.
Dacă vrei să cumperi hrană şi accesorii pentru animale de companie, vezi oferta celor de…… la animax, aici:
.

Ingredientul principal, CARNEA - reclama Animax

.
Evident, au şi alte bunătăţuri, nu doar pentru câini şi pisici, ci orice fel de hrană pentru toate vietăţile ce intră la categoria “animal de companie”.
.
Dacă vrei să vezi care e cea mai nouă minunăţie pe piaţa suplimentelor naturale, o capsulă foarte interesantă din tămâie, cică face furori, i se tot face reclamă la televizor şi radio, în reviste şi în presa tipărită, din câte se pare, e descoperirea cea mai interesantă a ultimilor 50 de ani sau aşa ceva….
Mai toată lumea ştia de fumigarea cu tămâie, şi de blagoslovirea cu tămâie, dar iată că se poate şi consuma în formă de capsule naturiste care conţin extracte din această plantă miraculoasă.
Vezi oferta de capsulă de tămâie, prin click pe imaginea de mai jos:
.

Boswellia Serrata... sau Tămâie. Planta miraculoasă
.

Dacă după Paşte, vreţi să ieşiţi un pic la iarbă verde, sau la o alergare în natură in echipament sportiv, (asta, dacă la voi s-a topit deja zăpada, şi e vreme faină, bineînţeles), vă recomandăm echipamentele sportive de la Sport Depot.

Vedeţi oferta lor cu echipamente sportive faine, la preţ redus, prin click pe imaginea de mai jos:
.

Echipamente şi accesorii sportive
.

Vrei să vezi altfel de recomandări în newsletterele astea ? Dă-mi un reply şi spune-mi din ce categorie de articole te-ar interesa oferte la preţuri bune, şi în mesajul următor vei primi recomandările dorite.
.

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield