Reducerile de 40%  te pregătesc pentru meciurile World Cup 2018

 

Vrei să îți cumperi cel mai tare televizor ca să vezi meciurile din mondiale ? Află că este o campanie cu reduceri mondiale la EMAG,  in timpul căreia găseşti câteva categorii de produse cu prețuri promoționale de până la 40% mai mici !

Este vorba despre campania “Fă echipă cu reducerile, pregăteşte-te pentru cele mai tari meciuri de fotbal de la Mondiale”.

Ce articole pot cumpăra mai ieftin acum la Emag ?

În această campanie ai șansa să îți cumperi: televizoare, videoproiectoare, soundbar / boxe portabile şi alte articole audio, articole de gaming, produse pentru sport și îngrijire personală, electrocasnice, home and deco, şi chiar și produse de supermarket.

Reduceri la mondiale 2018

Fiecare categorie are şi subcategorii, deci ai de unde alege.

În categoria TVgăseşti televizoare high definition, 4K/ultra HD, OLED, suporturi pentru TV, cabluri și adaptoare pentru TV.

În categoria videoproiectoare, poți alege între proiectoare cu format SVGA, WXGA, Full HD, și accesorii pentru video proiector.

În grupa audio, ai șansa să îți cumperi mai ietin: soundbar, home cinema, Hi-Power, micro sau minisisteme, căști, boxe portabile.

Pe partea de gaming, sunt la reducere diverse console, jocuri, și accesorii de gaming.

La categoria sport, îți poţi cumpăra echipament pentru fotbal, tricouri de fotbal, pantaloni scurți, jacheta fotbal, șapcă, încălțăminte, mingi, ceasuri sport, cosmetice pentru bărbați, şi inclusiv produse de nutriție sportivă.

Desigur, s-ar prea putea ca pentru meci să ai nevoie și ceva de băut și ceva de ronțăit. Din categoria supermarket, îți poți comanda online bere, suc, vinuri, chipsuri, snacks-uri, dulciuri, şi multe alte produse.

Desigur sunt reduceri şi la electrocasnicele mari, îţi poţi comanda şi un frigider la preţ redus, ca să îţi pui berea şi mâncarea la rece, şi un grătar, ca să-ţi poţi invita toţi prietenii şi toată familia la bairam şi să urmăriţi toate meciurile împreună.

Campania cu reduceri de preț la oferta specială, începe în 28 mai 2018 și ţine până pe 18 iulie 2018. Întrega ofertă o poți vedea direct pe acest link.

Voi ce fel de electrocasnice preferaţi ? Ce marcă de televizoare consideraţi că e cea mai bună ? Urmăriţi meciurile, cu cine le urmăriţi, singuri, cu prietenii, sau toată gaşca şi toată familia ?

Despre comentarii Disclaimer

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *