Dormi prost ? Ia-ţi topper !

Accesorii de dormitor pentru un somn odihnitor

 

Toppere saltea / topuri saltele pentru un somn deosebit de odihnitor
Toppere saltea / topuri saltele pentru un somn deosebit de odihnitor


Indiferent de tipul de pat sau de saltea pe care dormi, după o vreme, te poţi trezi că nu te odihneşti suficient în timpul somnului, şi parcă ai avea nevoie de un mic extra comfort, pentru a te putea odihni mai bine.

E normal, în ziua de azi, datorită modului de viaţă haotic pe care îl ducem, întregul organism este parcă tot mai stresat, şi de multe ori, somnul pe care ni-l permitem, nu e nici măcar unul de opt ore, deci trebuie să facem tot posibilul ca măcar în orele în care dormim, somnul să ne fie unul deosebit de odihnitor şi să permitem organismului nostru să se regenereze în cele mai bune condiţii.

Pe lângă faptul că e bine ca încăperea în care dormim să fie protejată cât mai bine fonic şi optic (adică, să fie linişte şi întuneric, în camera în care dormim), trebuie să avem grijă şi de comfortul şirei spinării, şi de poziţia comfortabilă a întregului corp.

Un  topper de saltea îţi va îmbunătăţi foarte mult calitatea somnului, oferindu-i corpului tău posibilitatea de a se odihni foarte bine, şi îţi va garanta un somn mai odhinitor.

La  acest comerciant de saltele şi toppere de saltea, vei găsi diverse modele şi mărimi potrivite nevoilor tale, inclusiv toppere saltea memory foam sau top saltea memory HR.

Portmantouri - standere portabile pentru garderobă
Portmantouri – standere portabile pentru garderobă, cuiere garderobă portabile

Pe lângă saltele şi toppere, şi o gamă largă de lenjerii de pat şi pilote,  tot la ei vei găsi şi mobilier foarte interesant pentru camera copilului, dar şi pentru hol şi living, piese de mobilier scandinav pentru un design interior exclusivist, precum şi mobilier practic, scaune, mese de birou, şi multe altele.

Unul din produsele foarte interesante comercializate de ei, este portmantoul, o piesă de mobilier absolut necesară celor care lucrează în administraţie, şi călătoresc mult, este un accesoriu care îţi permite să păstrezi ţinuta office în condiţii fresh-press, chiar dacă nu ai un dulap sau closet pentru depozitarea lor la îndemână. Portmantoul este un stander de garderobă portabil, sau foarte simplist spus, un cuier portabil pentru garderobă.

Un alt produs foarte interesant, pe care nu l-am văzut la alţi comercianţi, este patul pentru copii în formă de maşină, care cu siguranţă le poate oferi celor mici nu doar un somn odihnitor, ci şi senzaţia de apartenenţă la lumea magică a desenelor animate, deci e o piesă de mobilier care merită cumpărată din mai multe motive.

Pat pentru copii în formă de maşină HM Speed
Pat pentru copii în formă de maşină HM Speed

Pe lângă faptul că toate produsele comercializate de ei sunt de o calitate excepţională, managerul magazinului ne-a asigurat şi de faptul că spre deosebire de alţi comercianţi din nişe similare, depozitarea şi împachetarea produselor se face cu grijă maximă, folosind aparatură industrială de împachetat, asigurându-se asftel condiţii de transport în maximă siguranţă, de la depozit, şi pînă la uşa clientului.

Recomandăm, deci,  acest comerciant cu toată încrederea că orice cumpărătură făcută pe situl lor va fi o alegere înţeleaptă.

Transportul este gratuit pentru cumpărăturile ale căror valoare depăşeşte 300 de lei, şi se face cu curierat rapid, în condiţii de grijă maximă faţă de produsele cumpărate.

Treceţi pe la ei, e  un site care merită vizitat.

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *