Cu ce se tratează eficient gripa ? Cum se tratează o răceală ?

Tratamente naturiste pentru gripă şi răceală.

 

În mod ciudat mai multă lume răceşte şi “ia gripa”, sau “face gripă”, (ca să folosim o expresie urbană), în ajun de primăvară, decât numărul persoanelor care se îmbolnăvesc de gripă sau care răcesc iarna.

Explicaţia simplă şi logică este că astenia de primăvară epuizează la maxim organismul, după o iarnă lungă depozitele de minerale şi vitamine ale sistemului sunt epuizate, şi prin urmare, cu un sistem imunitar slăbit, răceala se contractează mai repede, şi gripa îşi face cunoscută prezenţa.

Chiar dacă la bază răceala comună şi gripa sunt de fapt două viroze respiratorii foarte similare, şi au simptome similare, ele sunt de fapt două afecţiuni distincte, şi se diagnostizează şi tratează uşor diferit.

Răceala se manifestă mai puţin brusc şi durează de obicei o perioadă mai scurtă de vreme, şi este prevestită de oboseală, senzaţie de epuizare, şi o uşoară decolorare a pielii (faţa de obicei îşi pierde roşeaţa), şi se înfundă nasul.

Gripa însă se instalează brusc, violent, cu creştere rapidă a temperaturii corpului,  şi durează mai mult decât o simplă răceală, suprasolicitând sistemul imunitar într-o mult mai mare măsură.

În cazul gripei, frisoanele, stările de oboseală, febra, tusea uscată, nu se pot combate prin simpla şedere la pat, la temperatură ambientală plăcută, cum e în cazul unei răceli. Neapărat, trebuie administrat un tratament eficient, atât pentru gripă, cât şi pentru astenie, în perioada de început a primăverii.

Pentru că pe acest blog recomandăm tratamente naturiste, iată o listă de produse care pot trata eficient gripa, şi astenia. Produsele sunt foarte ieftine, însă, foarte eficiente, şi marea majoritate a produselor de acest gen (ceaiuri, tincturi din plante, uleiuri, condimente, suplimente naturale), nu au efecte secundare de nici un fel, în cazul în care se respectă dozajul.

Hapciu Raceala si Gripa tratament naturist pentru gripa si racealaPentru tratarea naturistă a gripei se recomandă atât consumarea de ceaiuri din plante atent selecţionate care întăresc sistemul respirator, cât şi utilizarea de uleiuri volatile pentru îmbunătăţirea calităţii aerului, pentru a uşura recuperarea mucoasei nazale şi a căilor respiratorii.

Unul din cele mai eficiente produse, dacă nu cel mai eficient, este cel numit chiar aşa, Hapciu Răceală şi Gripă, macerat din plante medicinale în formă de capsule. Cutia conţine 30 de capsule, şi este comercializat de Fares, firmă de renume în domeniul tratamentelor naturiste.
Cutia de 30 de capsule costă în jur de 23 de lei, şi se găseşte  AICI  (sau clic pe poză)

Pentru îmbunătăţirea calităţii aerului respirat, şi asistarea recuperării căilor respiratorii şi a mucoasei nazale, se recomandă utlizarea uleiurilor volatile de pin, mentă, sau fenicul, cum ar fi de exemplu acest ulei de mentă, multivalent (bun şi pentru masaj, utilizabil şi în scop cosmetic, şi bună şi de inhalat/volatilizat), de la producătorul Santo Raphael.

Sticluţa de 10 ml costă în jur de 12 lei, şi dacă se pune câte o picătură-două în vaporizator sau dispersor / aromadifuzor ceramic, aerul din încăpere devine mai prietenos pentru mucoasele nazale şi întreg sistemul respirator. Se găseşte  AICI sau clic pe poza sticluţei.

 


Şi bineînţeles, repaus la pat, aer curat, temperatură plăcută în cameră, şi hrană îmbelşugată cu multe vitamine şi minerale care să refacă depozitele epuizate de oligoelemente ale organismului.

Pentru a asista organismul şi cu suplimente naturale, este recomandată consumarea zilnică a produsului numit AntiOxiVita, cel mai puterni antioxidant şi revitalizant cunoscut la momentul de faţă de pe piaţa din România.

Costă în jur de 40 de lei, efectele terapeutice extraordinare ale consumului de antioxivita sunt multiple, şi se pot citi în detaliu pe pagina produsului  AICI (sau clic pe imaginea produsului).

Disclaimer Despre comentarii

 

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *