Am descoperit peste 700 de persoane care nu au viaţă

sau doar o persoană sau cine ştie câte, cu acces la peste 700 de calculatoare

 

Mă crucesc câteodată când văd, cât efort depun unii (sau unele ? poate o fi nişte hackeriţe înrăite ?) ca să spargă un site, fie el şi unul cât de mic. Nu suntem cine ştie ce organizaţie guvernamentală, de presă politică, sau cine ştie ce publicaţie care să deranjeze diverse grupuri de interese, ci doar un blog editat de doar 2 persoane, şi pe care scriem de bine, şi nu foarte des.

Cu toate astea, sunt persoane, care se pare că ar fi foarte interesate să “spargă” blogul ăsta, sperând că vor câştiga cine ştie ce faimă, sau poate speră că vor prinde acces la cine ştie ce secrete 🙂
Calmaţi-vă, băăăăă !  N-avem secrete de-alea de-ar merita să fie publicate de wikileaks sau recorder, pe care de altfel, le citim şi le urmărim din când în când.

În afară de câteva drafturi care poate stă acolo de ani de zile, multe n-o să găsiţi, deci, hai, cântaţi la altă masă, sau… hackuiţi la alt site.

Cifra cu peste 700 din imaginile de mai jos, arată de la câte calculatoare diferite/adrese de IP diferite s-a încercat spargerea qdtoate.ro în doar 7 zile. Nici nu ştiam că suntem aşa de faimoşi.

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Produse noi