Recomandări pentru fitness și activități constructive, făcute acasă

Investește timpul de carantină Covid-19 în mod inteligent, în viitorul tău.

 

Imagine cu munca de acasă - tînăr la un laptop

Pentru cei ca mine care de 15 ani lucrăm aproape exclusiv de-acasă, ordonanțele militare care au implementat distanțarea socială necesară pentru oprirea răspândirii noii pandemii Covid-19 cauzat de virusul SARS-COV-2, n-au schimbat nimic, oricum ieșeam tot cam atât din casă ca și acum, și cu tot același scopuri, și făceam fitness direct în casă.

Pentru mulți oameni însă, statul în casă e un chin, și mulți nu știe cu ce să ocupe timpul liber. În afară de posibilul mod evident de a mai crește populația indigenă europeană (înțelege cine ce vrea), e nevoie evident și de altfel de mișcare, și de petrecerea timpului într-un mod cât mai util.

Poți comanda filme extraordinare, viniluri, cărți, jocuri pentru copii și jocuri de societate, AICI, ca să petreci timpul cu cei mici, sau cu persoana care ți-e partener de viață, sau chiar singur.

Poți comanda aparatură de fitness care se poate folosi în foarte multe feluri, și ocupă foarte puțin loc, care-ți va fi livrat la tine acasă, probabil dezinfectat, desigur, de AICI (core max fitness) și AICI, dacă faci parte din categoria de vârstă pînă în 50 de ani, și ai o stare generală de sanatate bună, sau poți comanda  o bicicletă portabilă Vitarid-R Revive, pentru tine sau pentru un membru de familie aflat mai în etate, special concepută pentru cei vârstnici, pentru stimularea circulației sanguine și menținerea în formă.

Dacă te-ai săturat de sport, filme, și jocuri, îți recomand materialele audio DE AICI pe care le poți asculta pînă adormi cu ele în căști. Dacă te lasă partenerul sau partenera, desigur, și nu te cooptează totuși în creșterea demografică a europeenilor indigeni.

Spor la…știți voi mai bine, la ce 😉

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *