Produse pentru imbunatatirea potentei la barbati

Produse pentru imbunatatirea potentei la barbati

Suplimente naturiste pentru cresterea productiei de testosteron la barbati

 

Produse pentru imbunatatirea potentei la barbati

Am primit pe unul din grupurile de produse naturiste din care fac parte, o solicitare legata de niste produse sau leacuri pentru imbunatirea potentei barbatesti. S-a pus intrebarea daca aceste produse exista, si daca potenta se poate sau nu imbunatati.

Scaderea productiei de testosteron odata cu inaintarea in varsta, este influentata de mai multi factori externi si interni, decat in tinerete.

Daca persoana respectiva e trecuta de 40, si fumeaza si consuma bauturi alcoolice si cafea, nici un leac nu ii mai poate reda, fara efecte secundare dezastruoase, vigoarea din tinerete.

Se renunta la alcool, la fumat, la cafea si la stil de viata dezordonat. Se incepe hranirea organismului cu hrana indestulatoare si sanatoasa.

Si dupa aia, dupa ce organismul e pe calea autovindecarii, se incepe suplimentarea productiei de testosteron, prin utilizarea de capsule de branca ursului, o vreme, si dupa aia, daca e cazul, de tribulus terrestris/ coltii babei cu zinc.

Pulberea de maca, cum au recomandat si colegii de grup mai sus, creste *libidoul*, adica, dorinta, dar nu asista si in cresterea potentei, sau spunand intr-un mod mai cu umor… face ca cocosul sa-si doreasca, dar nu sa si poata….

Tribulus cu zinc (coltii babei, in denumirea babeasca/traditionala) gasiti aici:
https://vreausi.eu/tribulus-cu-zinc
si pe acelasi site unde ajungeti urmand legatura, daca dati clic pe linkul de categorie “potenta barbati”, veti vedea inca cateva produse excelente, inclusiv maca si alte produse de potenta.

Faceti va rog insa, diferenta, intre lipsa potentei propriu-zise (lipsa testosteron sau productie scazuta de testosteron), pe langa care nu exista alte disfunctionalitati, si cea care este asociata de alte disfunctionalitati, pentru tratarea carora este nevoie de un consult de specialitate, si stabilirea unor reguli clare de urmat, si de modificarea stilului de viata intr-un mod mai drastic, de obicei.

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *