Utilitare gratuite

Chestii utile - utilitare gratuite oferite de qdtoate.roÎn munca de blogging şi freelancing, este important să ai mici unelte la dispoziţie care-ţi permit să termini o lucrare mai repede, să îţi poţi baza părerea despre o lucrare mai mult pe date, decât pe apreciere, respectiv, să vezi un text, un articol, un URL, aşa cum l-ar vedea interpretorul motorului de blogging, înainte de a-l trimite browserului.

Unele unelte sunt banal de simple, şi totuşi, foarte utile (de ex. generator de parole cu algoritmi de criptare, contor de caractere dintr-o frază sau text mai lung, contor de cuvinte dintr-o frază sau text mai lung), altele, nu sunt utile pentru toţi, însă, e bine să fie la dispoziţie din când-în-când, pentru mici operaţiuni legate mai mult sau mai puţin de programare, sau chiar de marketingul afiliat (de ex. e bine să poţi vedea cum arată de fapt URL-ul unei legături de afiliere, în ce se transformă toate şirurile de caractere de genul %2F%26D şi altele asemănătoare)

Am adăugat în listă aici câteva unelte, pe care, la momentul în care le-am creat, a trebuit săle creez pentru că, la momentul respectiv, nu existau încă “pe piaţă”, chiar dacă acum unele sunt uşor de găsit la multipli provideri online. Îţi recomand să adaugi această pagină în semnele de carte în browser (bookmarks), pentru că periodic, lista se va îmbogăţi cu unelte noi, pe care le voi pune la dispoziţie, în această pagină, gratuit.

Şi dacă uneltele îţi sunt de folos, zi-le şi altora de pagina asta, distribuind legătura paginii prietenilor tăi din cercurile preferate de medii sociale (facebook, twitter, google plus, etc.), sau cum ţi-e mai la îndemână.

  1. Comparator de texte (util de ex. pentru verificarea diferenţelor dintre două versiuni din condiţii de afiliere)
  2. Contor de caractere. Inserezi textul în căsuţă, şi dai click pe butonul de verificare, şi ţi se va afişa din câte caractere (litere + spaţii + semne de punctuaţie) este alcătuit.
  3. Contor de cuvinte. Inserezi textul În căsuţă, şi dai click pe butonul de verificare. Ţi se va afişa instant câte cuvinte are textul inserat.