8 ani de Cărtureşti, reduceri pe măsură

 

Cu ocazia împlinirii a 8 ani de prezenţă pe piaţa online din România, Cărtureşti oferă o întreagă gamă de produse la preţ redus.

Reducerile de preţ merg pînă la 40%, lista de cărţi care face parte din oferta aniversară, o găsiţi aici. (Atenţie ! Legătura este valabilă doar începând cu 6 aprilie ora 00:00 şi pînă 6 aprilie,  ora 23:59)/ Retrageţi-vă din nebunia şi agitaţia cotidianului, şi delectaţi-vă intelectul, citind cărţi deosebite, ascultând o muzică bună, sau vizionând un film bun, toate achiziţionate la preţ redus !


Reduceri aniversare cu ocazia împlinirii a 8 ani de CărtureştiÎntre cărţile aflate în oferta aniversară, se găsesc şi titluri ca “Kabbala – Ştiinţa Secretă – Tradiţia secretă a occidentului”, “Urzeala tronurilor” (cartea pe care se bazează filmul de mare succes “Game of Thrones”), şi alte titluri deosebit de interesante.

Reducerile aniversare se aplică şi unui mare număr de jocuri şi jucării pentru copii, accesorii de birou, şi produselor din categoria muzică şi filme.

Promoţia este valabilă DOAR 6 APRILIE 2017, deci faceţi-vă cumpărăturile la preţ redus, în decursul intervalului 6 aprilie ora 0 – 6 aprilie ora 23:59, AICI

Relaxare plăcută, alături de cărţile, filmele, şi muzica preferată, cumpărată la preţ redus !

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *