3 motocultoare puternice la preţ promoţional

 

TL:DR;3 modele de motocultoare şi motosape multifuncţionale, necesare lucrărilor în agricultură şi pentru întreţinere spaţii verzi şi grădinărit, care se găsesc acum la un preţ redus / promoţional (apr.2017)

Începi lucrările în grădină, pe câmp şi ai nevoie de o motosapă sau un motocultor puternic şi multifuncţional ? Te interesează la ce costuri se ridică un astfel de utilaj ? Prezentăm aici 3 modele interesante de astfel de utilaje agricole şi de grădinărit, unele având chiar şi 10% reducere sau mai mare, şi care se pot achiziţiona acum mai ieftin şi inclusiv în rate fără dobândă !

Motocultor Grillo AGT G52 -50- Honda GX. Produs de către firma Grillo, are o greutate de 65 kg. Este un utilaj profesional ce funcţionează cu benzină fără Pb. Rezervorul are capacitatea de 3.5 litri, utilajul are capacitatea cilindrică de 163cmc, consumul mediu de combustibil este de 1,4 litri/oră.

Motocultor Grillo AGT cu motor Honda GX160 de 5.5 CP
Motocultor Grillo AGT cu motor
Honda GX160 de 5.5 CP

Puterea motorului este de 5,5 CP, şi utilajul este dotat cu sistem de ambreiaj care se decuplează automat în cazul în care se pierde controlul asupra direcţionării în timpul lucrărilor, fără oprirea motorului. De asemenea, freza se decuplează automat în momentul în care se comută pe marşarier pentru manevrarea utilajului.

Este dotat cu cutie de viteză in baie de ulei, cu 2 viteze (înainte / înapoi). Motorul este OHV (over-head valve, sau supape superioare în chiuloasă), un singur cilindru, motor în 4 timpi, răcire cu aer, Honda GX 160. Freza este reglabilă atât pe lateral cât si în adâncime de frezare, între 37 si 50 de cm.

Cât costă şi de unde îl pot cumpăra ?
Preţul este destul de bun.
Se poate comanda online direct de pe acest site specializat pe scule şi utilaje agricole.

 

Motosapa MS6580 de 7 CP, cu răriţă pentru şanţuri sau rigole, freze detaşabile şi roţi de cauciuc detaşabile
Motosapă MS6580 de 7 CP, cu răriţă pentru şanţuri sau rigole, freze detaşabile şi roţi de cauciuc detaşabile

Un alt model interesant de motocultor / motosapă, cu freze detaşabile, este motosapa MS 6580, de 7 CP, cu accesoriu de deschis rigole (şanţuri sau canale de irigaţie sau drenaj / scurgere ape pluviale; accesoriul se mai numeşte “rarită” sau “răriţă”, şi este un accesoriu care răstoarnă brazda pe ambele părţi, formând un şanţ în urma sa).

Această motosapă are în dotare şi un set de roţi de cauciuc, demontabile cu flanşă cu tot, deci curăţirea şi întreţinerea este mai uşoară. Este una din cele mai eficiente invenţii care usurează munca în gradinărit, fiind perfectă pentru munca în gradină, pe câmp sau la viţa de vie.

Răriţă sau ”rarita” pentru şanţuri / rigole, (plug sau brăzdar care răstoarnă brazda pe ambele părţi)
Răriţă sau ”rarita” pentru şanţuri / rigole, (plug sau brăzdar care răstoarnă brazda pe ambele părţi)

 

Motorul de 7 cai-putere este destul de puternic pentru a duce şi o mică remorcă în spate. Se pot ataşa diverse accesorii, plug, semănătoare, remorcă, răriţă, şi altele, la acest utilaj.

Freza are lăţimea de lucru între 800-1000 mm, cu freză reglabilă de 24 de cuţite, şi adâncimea  între 100-150 mm. Se poate folosi uşor indiferent de solul care trebuie prelucrat.

Ce preţ are şi unde se găseste acest model ? Motosapa MS6580 are reducere de preţ de 9%

(preţ valabil în momentul publicării articolului, în Aprilie 2017)

Acum, costă in  mai putin. Se poate face comandă online direct la acest magazin

 

Motosapă semiprofesională Ruris Dac 6000
Motosapă semiprofesională Ruris Dac 6000

Motosapa RURIS DAC 6000K Semi-Profesională de 6,5CP. Utilaj agricol care vine în ajutorul gospodarilor şi fermierilor. Este uşor de folosit, un utilaj ideal pentru lucrările agricole pe suprafeţe mai mici şi medii.

Motorul lucrează în 4 timpi, are cutie de viteze cu 3 trepte, deci se poate lucra şi ceva mai repede, pentru un randament mărit, decât cu alte modele care au doar 2 viteze, respectiv, o singură viteză pentru lucrări. Utilajului i se pot ataşa diferite accesorii în funcţie de tipul lucrărilor agricole, cum ar fi: plug cu o brazdă, rariţă (răriţă pentru rigole sau şanţuri de irigare sau devărsare), dispozitiv de scos cartofi, roţi de cauciuc sau roţi metalice.

Motorul de 6.5 cai putere este destul de puternic pentru a duce inclusiv o remorcă cu sarcină de păna la 500kg în spate, şi funcţionează cu benzină fără plumb. Această motosapă este ideală şi pentru mărunţirea solului.

În cazul în care lucraţi într-o gradină sau un spaţiu verde şi vreţi să protejaţi plantele sau copăceii ornamentali se pot ataşa şi 2 talere laterale pe motosapă, pentru protecţia acestora.

Ce preţ are şi unde se poate face comanda ? Cum fac să-l cumpar ? Motosapa Ruris 6000K are o reducere de preţ de 13 %. Acum are pret accesibil. Se poate comanda online direct de la acest shop online specializat pe unelte şi utilaje pentru agricultură.

Aţi folosit sau folosiţi curent astfel de utilaje ? Cum vi se par ?

Despre comentarii Disclaimer

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *