Aparat de încălzire electric mic, practic şi eficient pentru spaţii mici

 

Eşti friguros/friguroasă şi simţi că ai nevoie de căldură în plus în cameră sau la birou ? Atunci poţi folosi cu succes cel mai mic aparat de încălzire electric găsit în comerţ,  numit Mini Heater, care funcţionează cu tehnologie termoceramică.

Este un mini aparat electric ce emană căldură, cu care se pot încălzi cu succes spaţii mici, camere, băi, birouri de până la 23 de metri pătraţi.

Este portabil, se poate muta din cameră în cameră şi emană o căldură primitoare.

Aparat mini pentru încălzire –cumpără aici

Cît costă şi unde se poate găsi ? Preţul este în jur de 140 lei şi se poate cumpăra direct aici

Este un aparat util care se cuplează direct în priza de pe perete. Este dotat cu tehnologie de siguranţă împotriva pornirii accidentale şi a utilizării necorespunzătoare, şi funcţionează doar în poziţie verticală sau foarte uşor înclinată, la înclinarea aparatului într-un unghi mai mare, motorul şi încălzirea se opresc automat, oferind protecţie împotriva incendiilor sau altor accidente.

Îl poţi folosi pentru încălzirea măinilor, picioarelor, încălzirea camerelor răcoroase, pentru că are efect instant şi căldura emanată se poate dispersa repede, cu ajutorul celor două setări de viteză ale ventilatorului.

Are un termostat digital prin care se poate seta viteza şi timpul pentru care acest încălzitor Mini Heater va sta pornit. Vitezele sunt “low” (ventilator mai încet) şi “high” (ventilator mai rapid), temperaturile se pot ajusta între 15 şi 32 de grade Celsius, şi perioada de funcţionare şi oprire automată, între 1 oră şi 12 ore.

Aparat pt încălzit spaţii mici – clic pe imagine sau comandă online aici

 

 

Atenţie! Produsul se cuplează în priza de la perete. În baie se montează departe de sursa de apă, şi se foloseşte doar pentru preîncălzirea băii ! Se poate folosi permanent în sufragerie, în camera de cămin, la birou, în dormitor, în garaj.

Aparatul Mini Heater are carcasă din plastic care rămâne rece, elementul de încălzire este ceramic, şi are o grilă metalică în faţă a cărei atingere cu mâna ESTE INTERZISĂ!

De ce recomandăm acest aparat de încălzire ? Pentru că are consum mic de 0,37 kW/h şi puterea de încălzire este destul de mare, noi l-am testat şi am încălzit o cameră de 4×5, vreme de câteva luni de zile cu ea, şi îşi face datoria fără probleme. La camera de 4×5 o setam de obicei la 2 ore funcţionare, viteză redusă, şi 24 de grade Celsius, şi a menţinut o atmosferă foarte plăcută a ambientului.

Ce preţ are aparatul electric de încălzire Handy Heater şi de unde îl pot cumpăra ?

Încălzitor spaţii mici
cumpără aici

Aparatul costă în jur de 140 de lei.

Se poate  comanda direct aici

Notă! Acest aparat NU înlocuieşte toată încălzirea spaţiilor în care este folosit, este doar un mod de a suplimenta căldura venită de la calorifere, centrală termică, cazan etc, fiind extrem de util în spațiile răcoroase unde e necesară căldură în plus când e frig afară.

NU acoperiţi aparatul cu haine, cutii şi alte obiecte, când e pus în funcţiune! Evitaţi contactul cu apa!

Ce părere aveţi despre această metodă de încălzre electrică ?

Cunoaşteţi brandul ? Ce părere aveţi despre acest model prezentat ? Păreri, impresii ?

Despre comentarii Disclaimer

Vrei să afli despre reducerile de preţ ?

Lasă-mi adresa de e-mail şi îţi voi trimite periodic un mail cu reducerile actuale
Email *

Leave A Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *